Susținem împreună 5 copii/tineri să-și învingă frica de scenă

 

Dana Buturuga Asociația O Viață Altfel

7.2463768115942% Complete
250 RON
Sumă strânsă
3,450 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hai să susținem împreună 5 copii/tineri talentați la muzică, dar care NU au posibilități materiale să aibă parte de acces la educație prin mentorat, interacțiunea directă, contactul dintre participanți și artiști, dialoguri deschise despre frica de scenă.

Hai și TU alături de mine la scrierea destinului muzical pentru 5 copii/tineri talentați la muzică!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația pentru promovarea și dezvoltarea comunității O Viață Altfel susține persoanele cu nevoi speciale, educația continuă și antreprenoriatul, în vederea dezvoltării comunitare.

Susținem 10 copii/tineri talentați la muzică, dar care NU au posibilități materiale să aibă parte de acces la educație prin mentorat, interacțiunea directă, contactul dintre participanți și artiști, dialoguri deschise despre frica de scenă.

 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

4 Donații

Baftă!!!
24 Jul 2023

JOY

75 RON
20 Jun 2023

Anonymous

35 RON
Bafta!
20 Jun 2023

Anonymous

110 RON
Să fie bine! 🤍
15 Jun 2023
Dana Buturuga : Asociația O Viață Altfel
Susținem împreună 5 copii/tineri să-și învingă frica de scenă