Cancerul poate fi învins iar sportul poate ajuta...

 

Timea Bekesi Fundația HOSPICE Casa Speranței

10% Complete
200 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cancerul poate fi învins iar sportul poate ajuta...în mai multe feluri, în această situație sportul ne adună pe noi să dăm împreună câte o mână de ajutor!

Dragi prieteni! În data de 10. septembrie voi participa a treia oară la Transmaraton, o cursă minunată organizată în cea mai frumoasă şoseauă montană din România, iar în cadrul acestui eveniment am plăcerea să fiu ambasadorul unei fapte bune, să susțin un proiect minunat, o organizație minunată, numit Hospice.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care activează în domeniul îngrijirii paliative, oferind servicii gratuite pentru pacienți şi familiile lor.

Misiunea Hospice este foarte aproape de inima mea, suferința pacienților o ştiu personal, acum 15 ani am simțit chiar pe pielea mea. Vreau să fiu un exemplu viu să arăt că ne putem ridica oricât de jos ne împinge viața, şi să fiu în ajutorul celor care au nevoie. Vă invit dragi oameni să fiți cu mine împreaună în ajutorul bolnaviilor suferită de această boală cruntă, să dăm împreună speranța pentru ei.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
27 Jul 2023
Nu recunosc alt semn al superiorității decât bunătatea. 💚
23 Jul 2023
Timea Bekesi : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cancerul poate fi învins iar sportul poate ajuta...