Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Raluca Simion Asociatia Red Panda

100% Complete
1,861 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Niciodată nu mi-a fost ușor să răspund la întrebarea "Ce îți dorești de ziua ta", pentru că experiențele și trăirile le port în suflet, nu pe raft. Acum câteva zile mi-am adus aminte de un moment din școala generală în care mama mă anunța cu mult entuziasm "Ți-am luat ceva atât de frumos de ziua ta!" Răspunsul mi-a venit instant "E ceva ce respiră?", pentru că tot ce îmi doream pe lume era să am un animăluț. Dacă sunteți curioși, nu, atunci n-a fost să fie, dar am recuperat mai târziu :)

De-a lungul anilor avut norocul să întâlnesc și să am parte în viața mea de multe animale din felurite specii. M-am îmbogățit cu fiecare întâlnire, chiar dacă am petrecut momente, zile, luni sau ani împreună.

Anul acesta de ziua mea știu a răspunde la întrebarea de mai sus: de ziua mea, și nu numai, îmi doresc să dau înapoi la rândul meu celor care mi-au fost profesori de răbdare, încredere, acceptare, deschidere, și anume cățeilor din Centrul de Adopție Red Panda.

Cel mai frumos cadou de ziua mea este să îmi fii alături donând pentru îngrijirea cățeilor din centrul de adopție Red Panda. Este locul în care le oferim un "acasă" acelor câini mai puțin norocoși, locul în care îi îngrijim până când vor avea canapeluța lor. Mii de povești frumoase cu animale și oamenii lor, mii de destine schimbate și vieți salvate, cam asta s-a adunat în povestea centrului de adopție, în peste zece ani de existență.

Îți mulțumesc că ești alături de mine! Iar dacă vrei să contribui mai mult, îți poți dona și tu ziua către proiectele Asociației Red Panda: https://ziuata.galantom.ro/projects/select?organization=red%20panda

-----

It has never been easy for me to answer the question What do you want on your birthday, because I keep with me the emotions and experiences, not a set of objects. 

But a few days ago I remembered a moment in my youth when my mother announced me full of enthusiasm: I brought you a lovely gift, you will like it! My only question was Is it breathing?, because all I wanted in this world was to have an animal. 

It was not meant to be at that time, but I did not waste later oportunities in life! Along the years I have been fortunate to meet all sorts of animals and species. I got reach with every encounter, no matter how long we spent together. 

This year I can answer clearly to the first question: all I want for my birthday, and every day, is to give back to those who have been my great teaches in kindness, patience, acceptance, love, that is to the dogs in the Red Panda Adoption Center. 

The best birthday present is for you to be by my side and donate for the dog's care in the adoption center. this is the place where we offer a home to those unlucky dogs, the place where we care for them until they have their own couch. thousands of beautiful stories with animals and their humans, thousands of changed destinies, this is the story of the Red Panda Adoption center, in over 10 years of existence. 

Thank you for being here! and if you want to contribute more, you can also create and donate your birthday for the Red Panda projects: https://ziuata.galantom.ro/projects/select?organization=red%20panda


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Stă în puterea fiecăruia dintre noi să schimbăm în bine lumea în care trăim – prin respect, toleranță și compasiune, atât pentru specia umană cât și pentru cele non-umane. Misiunea Asociației Red Panda este de a contribui la o societate în care animalele sunt respectate, acceptate și tratate cu responsabilitate de către oameni.

Red Panda s-a înființat în anul 2012, iar numele asociației (al unei specii amenințate cu dispariția ca rezultat al acțiunilor barbare ale oamenilor) simbolizează puterea oamenilor de a face rău, dar, în egală măsură, în funcție de alegerea lor, de a face BINE

Din 2012 și până în prezent, programele și activitățile Asociației Red Panda sunt:

Salvarea, reabilitarea și plasarea în adopție a animalelor. Am inaugurat primul centru de adopții de câini din România, un loc diferit de adăpost, care conține spații limitate de cazare și în care animalele au program zilnic de joacă și socializare, pentru pregătirea de o viață în familie, alături de oameni.  Educație pentru copii, tineri și adulti: programe în școli, cursuri de perfecționare pentru medici veterinari, evenimente și campanii.  Campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici desfășurate în București și Ilfov, pentru limitarea înmulțirii necontrolate și a abandonului. De asemenea, am organizat traininguri pentru tehnici de sterilizare pentru medicii veterinari, în cadrul Facultății de Medicină, în colaborare cu medici veterinari și organizații din străinătate. Informarea și conștientizarea publicului larg cu privire la bunăstarea animalelor cu și fără stăpân, precum și responsabilizarea proprietarilor de animale prin organizarea de evenimente de responsabilizare (Ham Fest – primul festival dedicat cățeilor și oamenilor lor, lansarea piesei de teatru Confesiunile unui câine (x reprezentații în București și în țară), târguri de adopții, participarea la evenimente culturale, etc. Bunăstarea cailor de muncă: asistență medicală și potcovire gratuită pentru caii familiilor sărace din zone defavorizate.

Centrul de adopții: până când cățeii vor ajunge acasă… Aici este locul în care îi găzduim, îi îngrijim și îi educăm, astfel încât ei să poată deveni companioni ideali, potriviți oricărei familii. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

la multi ani cu mult spor in activitati
28 Jul 2023

MPR Agency

500 RON
Echipa MPR Agency înțelege cât de mult prețuiești și iubești animalele și dorința ta de a face o diferență în viețile lor. Noi suntem mândri că suntem colegii tăi. Te îmbrățișăm cu drag, MPR Team
13 Jul 2023
07 Jul 2023
05 Jul 2023

Anonymous

150 RON
03 Jul 2023
love💕
03 Jul 2023
300 RON
😘❤️
30 Jun 2023
29 Jun 2023
29 Jun 2023

Anonymous

100 RON
La multi ani, Ralu!
29 Jun 2023
La mulți anișori, Raluca! Îți doresc ham ham și purr purr pe toate planurile!
28 Jun 2023
28 Jun 2023
28 Jun 2023

Anonymous

31 RON
28 Jun 2023
Raluca Simion : Asociatia Red Panda
Cel mai frumos cadou de ziua mea