Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cătălin Chicioroagă Asociația Schimbă Viața Unui Copil

26.4% Complete
1,320 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Cu ocazia zilei mele de naștere, vă adresez o rugăminte plină de speranță, căci am decis să transform acest moment special într-o oportunitate de a aduce zâmbetul pe fața fiicei mele, Erica. Așadar, am ales să dăruiesc ziua mea de naștere, Ericăi.

Erica a fost diagnosticată cu o boală rară numită KIF1A, care afectează în mod grav dezvoltarea sa fizică și cognitivă. Este o luptă dificilă și, în căutarea unei soluții, am găsit un studiu clinic în America care are potențialul de a-i oferi șansa la un tratament adecvat. Acest studiu ar putea să-i îmbunătățească calitatea vieții și să-i ofere un viitor mai luminos.

Pentru a face această călătorie în America posibilă, renunț la orice cadou material pentru ziua mea de naștere și în schimb, vă rog din suflet să faceți o donație pentru Erica. Fiecare contribuție, indiferent cât de mică, poate aduce o schimbare semnificativă în viața ei și ne poate apropia de obiectivul nostru de a o ajuta să aibă o copilărie mai bună, frumoasă.

Vă îndemn să reflectați la cât de norocoși suntem să avem ocazia să sărbătorim în fiecare an ziua noastră de naștere sau onomastica și să primim cadouri. Erica luptă în fiecare zi cu boala ei și, prin gestul vostru generos, puteți face această zi specială pentru noi, oferindu-i șansa la o viață mai bună.

Fiecare donație contează și vă asigur că fiecare sumă primită va fi utilizată în mod responsabil pentru tratamentul și îngrijirea medicală a Ericăi.

Vă mulțumesc din suflet pentru generozitatea voastră. Fiecare gând bun și fiecare donație îmi aduce speranța că îi voi putea oferi Ericăi șansa de a-și depăși boala și de a trăi o viață fericită și împlinită.

Cu recunoștință,

Cătălin

--

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!

--

1f495.png întreaga poveste a Ericăi, precum și modalitățile în care se poate dona, aici 1f449.png https://svuc.ro/cazuri/chicioroaga-erica-maria/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Numele meu este Erica.

Acum, la vârsta de 5 ani, datorită eforturilor depuse prin terapiile zilnice, reușesc să mă rostogolesc, să mă întind după obiecte și să stau în șezut, susținută.

Ajută-mă să fac primii pași! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

La multi ani!

300 RON
14 Jul 2023
La multi ani, bro!
14 Jul 2023
13 Jul 2023

Robert Tudose

150 RON
04 Jul 2023
Sanatate multa!
04 Jul 2023

Liliana B

50 RON
04 Jul 2023
Cu dragoste
04 Jul 2023
Cătălin Chicioroagă : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Cel mai frumos cadou de ziua mea