IMPREUNA il putem ajuta pe Madalin

 

Nicu Stefanel Novac Asociația ONEKIND

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Un cancer agresiv in faza avansata ii incearca limitele in fiecare zi, iar pentru ca sa poata avea conditiile necesare unei lupte atat de nedrepte, are nevoie de ajutor.

Madalin este un baietel de numai 2 ani si 8 luni a carui mare dorinta de a fi fratior s-a indeplinit acum doua saptamani.

Tot atunci i-a fost depistata o tumoare la amigdala, tumoare care la cateva zile s-a dovedit a fi maligna. Decizia de a fi operat inaintea unui diagnostic corect si inaintea rezultatelor biopsiei a facut ca boala lui sa devina incontrolabila si imposibil de localizat.

Madalin are nevoie urgenta de 5000 RON pentru o investigatie CT.

Si tu il poti ajuta pe Madalin. Eu cred ca acest suflet nevinovat se va face bine. Daca si voi credeti acest lucru, haideti sa ajutam impreuna!

Orice donatie este bine-venita.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

SUSŢIN PROIECTUL

Alaturi de Madalin

Madalin si este un baietel de numai 2 ani si 8 luni a carui mare dorinta de a fi fratior s-a indeplinit acum doua saptamani.

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. Pana pe 15 decembrie vor incerca sa stranga cat mai multe fonduri pentru proiecte sociale pe care au ales sa le sustina prin platforma Galantom. O intrecere in care cei mai mari castigatori sunt beneficiarii proiectelor sociale sustinute.  O idee asa de fai

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!