Fapte mici pentru Oameni MARI!

 

Adrian Stefan Bighei Fundația Rafael

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cine este Rafael? Sau mai bine zis, ce este Rafael? Rafael este o fundatie ce se ocupa de ingrijirea si integrarea in societate a copiilor si adultilor cu dizabilitati. Pentru a ajuta cat mai multi oameni care au avut mai putin noroc, noi, ceilalti, putem sa ajutam cu o mica donatie si astfel ii putem sustine pe cei de la "Fundatia Rafael" sa continue aceste gesturi nobile.

In data de 19 august o sa particip la o cursa caritabila organizata de "Fundatia Rafael" si promit sa imi dau sufletul pentru acesti oameni minunati. Nu vreau sa imi dati like la postare, sa comentati sau lucruri de genul asta. Ceea ce mi-ar placea sa vad din partea voastra, a tuturor, este cat va puteti implica si de cati banuti va puteti lipsi pentru acesti oameni faini.

PS: Daca nu puteti sa va aratati sustinerea in acest fel, dati macar un share la aceasta postare... sigur aveti prin lista oameni care isi doresc sa faca "un bine"32.png 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Adrian Stefan Bighei : Fundația Rafael
Fapte mici pentru Oameni MARI!