Feteștiul Aleargă pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii

 

Feteștiul Aleargă Asociația Schimbă Viața Unui Copil

10% Complete
500 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni și susținători ai alergării și ai activităților fizice,

Noi, echipa Feteștiul Aleargă, avem o invitație specială pentru voi!

Suntem încântați să vă anunțăm că vom alerga pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii înscriși în Asociația SVUC (Schimbă Viața Unui Copil). Și, ce ne-ar bucura foarte mult ar fi să ne susțineți în eforturile noastre de a aduce bucurie și speranță acestor copii minunați!

Noi am alergat pentru diverse cauze și am fost mărturii ale puterii pe care mișcarea și comunitatea o pot avea în transformarea vieților oamenilor. De data aceasta, ne-am propus să alergăm și să strângem fonduri pentru a sprijini copiii cu afecțiuni neuromotorii și eforturile lor de a se dezvolta și de a-și atinge potențialul maxim.

Așadar, cum puteți să ne ajutați? Este simplu! Vă invităm să accesați pagina noastră de fundraising și să faceți o donație generoasă. Fiecare sumă, indiferent cât de mică, contează și face o diferență reală în viețile acestor copii și familiilor lor.

Asociația SVUC depune eforturi extraordinare pentru a oferi copiilor cu afecțiuni neuromotorii acces la terapii și tratamente specifice, îmbunătățindu-le astfel calitatea vieții. Fiecare donație va contribui la aceste demersuri și va aduce mai aproape visul ca acești copii să se poată bucura de o viață cât mai normală și plină de reușite.

Donațiile voastre se vor transforma în ore de terapie pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii și în "cărămizi" pentru construcția Centrului Terapeutic Multidisciplinar SVUC.

Centrul Terapeutic Multidisicplinar SVUC va asigura accesul copiilor cu afecțiuni neuromotorii, la terapiile absolut necesare pentru îmbunătățirea calității vieții. Terapiile vor îmbracă toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie).

Hai să dăm startul unei mișcări puternice de solidaritate și să arătăm că fiecare pas contează în eforturile noastre de a sprijini acești copii cu afecțiuni neuromotorii. Dacă sunteți alături de noi, împreună putem face o diferență semnificativă!

Vă mulțumim din suflet pentru implicare și pentru că faceți parte din acest efort extraordinar de a schimba vieți prin mișcare și generozitate!

Cu drag,

Echipa Feteștiul Aleargă


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

4 Donații

14 Sep 2023

Anonymous

300 RON
13 Sep 2023
Împreună pentru copii !
13 Sep 2023

Preda Elena

150 RON
Haideți să facem ceva pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii.
13 Sep 2023
Feteștiul Aleargă : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Feteștiul Aleargă pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii