Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Victoria Raileanu Școala Încrederii

21.6% Complete
1,080 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce mi-am dorit eu cel mai mult când eram mică era să îmi fac ziua de naștere la școală. Să îmi cânte colegii “La mulți ani” și să împart bomboane pe băț. Voiam să îmi împart ziua de naștere cu prietenii și colegii, dar pentru că ziua mea în toiul verii, n-am apucat niciodată să fac asta. 

 

Anul ăsta fac 35 de ani. Se presupune a fi o vârstă matură. Așa că-mi adun toată maturitatea de prin toate colțurile mele interioare și o donez. 

 

O donez către o cauză mai mult decât frumoasă în care cred și căreia m-am alăturat recent cu tot sufletul. Vorbesc despre Școala Încrederii. Poate c-ați auzit de ei. Dacă nu, vă zic eu acum: 

Programul Școala Încrederii este implementat în peste 200 de grădinițe și școli de stat din 36 de județe. În urma trainingurilor și a sesiunilor de coaching oferite de specialiști în educație, aceste școli devin locuri sigure, unde se promovează bunătatea și respectul, unde profesorii sunt instruiți să gestioneze conflictele, iar părinții sunt sprijiniți pentru a menține copiii în siguranță atât la școală, cât și acasă.

 

Copiii din sistemul școlar românesc nu sunt văzuți pentru cine sunt ei cu adevărat și nu sunt în siguranță în școli. 1 din 2 elevi este bullied (agresat/ hărțuit), 4 din 5 sunt martori (ai unui act de bullying) și 10.000 de acte de violență au fost semnalate de inspectoratele școlare județene în ultimul an școlar. Școala Încrederii schimbă sistemic modul în care se face educație, gratuit, școală cu școală: timp de 5 ani o echipă de specialiști lucrează cu toți cei implicați în educația copiilor, de la directori la părinți, pentru a crea un mediu în care copiii să fie văzuți/ auziți, să fie și să se simtă în siguranță, astfel încât să-și atingă potențialul maxim. Această schimbare are loc deja din 2020 în peste 200 de unități de învățământ din întreaga țară, de la grădinițe la licee, iar ambiția lor este ca fiecare școală să devină o Școală a Încrederii. Află mai multe despre, accesând scoalaincrederii.ro și împreună spunem stop violenței din școli. Pentru că fiecare copil, din fiecare școală, contează. Și fiecare contribuție contează.

 

Am avut șansa să o cunosc pe Ruxandra Mercea acum câteva luni și vă spun sincer - ce mi-a plăcut cel mai mult la ea a fost faptul că e un părinte absolut normal care recunoaște că ea a fost prima care a avut nevoie de programul ăsta. Fiind și directoarea unei școli private a realizat că trebuie să schimbe ceva în sistem pentru copiii ei și ai altora. Și asta face împreună cu Școala Încrederii. Schimbă vieți. 

 

Împreună cu echipa ei schimbă mentalități începând cu directorii și profesorii școlior până la părinți astfel încât copiii noștri să fie în siguranță, să se dezvolte într-un mediu potrivit, diferențiat, creativ și să devină adulți foarte șmecheri. 

Eu știu că aș fi vrut să trec prin școală în felul ăsta și vreau asta pentru copilul meu. Și știu că am mulți prieteni cu copii care își doresc același lucru pentru copiii lor. 

 

Sunt sigură că ați auzit povești de bullying, sau poate că le aveți chiar pe ale voastre. Eu sper să auzim cât mai puține pe viitor și să devină definitiv ceva de domeniul trecutului. 

 

So, până pe 24 iulie când e ziua mea de naștere mi-ați face o mare, mare bucurie dacă ați dona oricât vă lasă pe voi buzunarul, iar mie să-mi spuneți doar un “La mulți ani” ca să adun pentru fiecare an  când n-am dus bomboane pe băț la școală. 

 

Pupi. 

Pa. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Copiii din sistemul școlar românesc nu sunt văzuți pentru cine sunt ei cu adevărat. Școala Încrederii schimbă sistemic modul în care se face educație, gratuit, școală cu școală: timp de 5 ani o echipă de specialiști lucrează cu toți cei implicați în educația copiilor, de la directori la părinți, pentru a crea un mediu în care copiii să-și atingă potențialul maxim.

Alătură-te Revoluției în Educație și împreună spunem stop violenței din școli. Trimite cuvântul „INCREDERE” la 8845, donează 2 euro/ lună către Școala Încrederii și ajută(-ne) să-i ținem pe copii în siguranță în școală. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

24 Jul 2023
Sper să ajute!
24 Jul 2023
La mulți și fericiți ani, Victoria !
24 Jul 2023

Ruxandra Mercea

500 RON
13 Jul 2023
La Multi Ani minunati Vichi!! ❤️❤️🔥🔥
11 Jul 2023
11 Jul 2023
Victoria Raileanu : Școala Încrederii
Cel mai frumos cadou de ziua mea