Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Geanina Roman A.R.T. Fusion

37.5% Complete
150 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

„gropi ilegale de deșeuri unde plastic e aruncat

nicicând reciclat, ori refuzat, ori eliminat

căuți legume bio, dar rămâi sufocat

de campanii greenwashing și zâmbete sarcastice

săracii pești care fac slalom printre pungi, peturi și microplastice

câți acum oare s-au fi întristat?

e păcat de a noastră natie… „ –Geanina Roman

 

Cred în gesturi mici care pot avea efecte benefice asupra mediului înconjurător. Si mai cred că schimbarea stă în noi oamenii. Oamenii care îşi doresc schimbare. Schimbare care va avea să îi influenţeze pe alţii, care la rândul lor vor avea parte de conştientizări şi vor prinde (mai mult) drag de natură, de mediul care ne înconjoară, de oameni. Aşa cum am realizat şi eu în 2018 că sustenabilitatea poate deveni un stil de viaţă, influenţată fiind de altă persoană care a comunicat cu drag de sustenabilitate. Este un întreg proces cu suişuri şi coborâşuri, fustrări şi un cumul de gânduri irelevante pentru alţii, dar productive pentru tine însuţi. Nu pune presiune, ci bucură-te de fiecare moment şi gândeşte-te că astfel de acţiuni pot aduce numai bine în lume!

Imi doresc sa comunic mai departe si sa inspir prin continutul meu, sa indemn lumea sa foloseasca cat mai putin plastic si sa contribui la o cauza faina.

Mă bucur că am propriul spaţiu pe platforma Galantom pentru a contribui la strângerea celor 400 de lei până la finalul campaniei, spaţiu în care te invit să pătrunzi cu încredere şi speranţă că lumea asta va deveni mai bună doar cu ajutorul celor ca noi.

Sper să te alături şi tu comunităţii artfuzioniste şi să aprindem motorul schimbării în cât mai multe persoane !

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

2 Donații

Anonymous

100 RON
27 Jul 2023
16 Jul 2023
Geanina Roman : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile