15 zile fără zahăr

 

Adina Pasere Asociația Cuib de Vise

76.5% Complete
1,530 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cine mă cunoaște, știe că am o viață haotică. Zilele aglomerate, în care mă împart între familie, serviciu și alte activități, uneori nu mă lasă să am grijă de sănătatea mea.

Dar pentru că încerc să am cât mai multă energie și un somn lipsit de tulburări, mi-am propus să îndeplinesc o provocare: să renunț la zahăr pentru 15 zile!

E clar, nu va fi ușor! Dar nici nu-mi plac lucrurile ușoare! Așa că uite ce voi face: voi face o listă cu alimentele pe care le consum și conțin zahăr, voi încerca să le înlocuiesc cu alimente care conțin multe proteine și fructe proaspete, voi lua gustări între mese și voi condimenta din abundență mâncurile, pentru a alunga poftele vinovate. Va fi un proces care îmi va aduce multe beneficii de sănătate, dar cu sigurnanță vor fi și multe emoții diferite care mă vor încerca. Voi povesti despre ele pe rețelele mele de socializare.

De ce fac asta? Pentru a strânge fonduri pentru cauza cea mai dragă mie, reabilitarea Secției de Pediatrie de la Spitalul Municipal din Caransebeș. Vă sunt deja recunoscătoare dacă alegeți să mă susțineți și să faceți o donație! Orice sumă contează pentru a putea duce proiectul mai departe!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să ne implicăm în viața copiilor defavorizați din comunitatea noastră. Facem asta prin proiecte sociale, educaționale și care le oferă acces la un sistem sanitar mai bun. 

Ce putem face noi pentru a minimiza suferința copiilor bolnavi este să le oferim condiții decente în timpul spitalizării. Ne dorim să se poată odihni și reface corespunzător, într-un spațiu prietenos și cald. 

 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

10 Donații

16 Aug 2023

Anonymous

150 RON
14 Aug 2023

Anonymous

50 RON
13 Aug 2023

Anonymous

150 RON
12 Aug 2023
🙏🏻
12 Aug 2023

Pepe

100 RON
11 Aug 2023
11 Aug 2023

Adelin Pasere

150 RON
Get on with it!!
11 Aug 2023

Anonymous

300 RON
11 Aug 2023
Felicitări pentru ceea ce faci...!!!❤️❤️❤️
11 Aug 2023
Adina Pasere : Asociația Cuib de Vise
15 zile fără zahăr