Clubul ASSA

 

Cristian Liteanu Fundatia Assa

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bun venit în Clubul ASSA! 

Cea mai frumoasă comunitate de copii și părinți

O lume în care învățăm împreună, ne sprijinim, ne dezvoltăm și ne descoperim adevăratul potențial.

Clubul ASSA înseamnă ateliere, workshopuri, webinarii pe diferite teme (educative, medicale, etc) și întâlniri periodice. 

În următoarea perioadă, vom profita de prezența în Clubul ASSA a trei îndrumători care vor susține următoarele ateliere: 

✅ Știrile ASSA – copiii vor învăța despre meseria de jurnalist, vor afla cum se produce o emisiune, se vor familiariza cu aparatura tehnică și cu decorurile tv, vor învăța cum trebuie să se informeze și cum pot verifica o informație. Mai mult decât atât, vor deveni chiar ei prezentatori tv. 

✅ Kids in Action – copiii vor învăța bazele antreprenoriatului, aplicate în domeniul organizării evenimentelor. . Cei mici vor afla cum se face un plan de afacere, cum se organizează, în etape, un eveniment, cum să respecte un buget și cum să creeze chiar ei accesorii de petrecere. 

✅ Pictură și tehnici grafice – copiii vor învăța cum poate aduce culoarea bucurie și cum poate vindeca. Tehnica în cărbune îi va ajuta să înțeleagă abstractul și concretul și îi va încuraja să reflecteze asupra propriei persoane. 

Cum poți ajuta?

 Fă o donație, du vestea mai departe sau devino fundraiser pentru copiii vulnerabili!

Dăruiește-le un strop din vara ta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundatia Assa

Fundația ASSA este o organizație nonguvernamentală a cărei misiune este îmbunătățirea vieții copiilor grav bolnavi sau aflați în situații vulnerabile.

SUSŢIN PROIECTUL

Ateliere Clubul ASSA

Copiii din comunitatea noastra, care se confrunta cu neajunsuri, vor beneficia de unul dintre urmatoarele  ateliere: Kids in action, Stirile ASSA, Pictura in culori de apa si Grafica-Tehnica Carbune.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!