15 zile de meditație

 

Andrea Mărgan Asociația Cuib de Vise

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În ultima perioadă, am simțit nevoia să-mi eliberez mintea, să gândesc mai limpede și să-mi îmbunătățesc atenția. Mi-am dat seama că meditația este cea de care aveam nevoie.

De când am început să o practic, mă simt mai bine cu mine și simt că pot face și mai mult bine. De aceea, strâng fonduri pentru un proiect care poate face foarte mult bine – reabilitarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal din Caransebeș. Și, în același timp, mă provoc ca timp de 15 zile, să meditez 40 de minute în fiecare dimineață.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să ne implicăm în viața copiilor defavorizați din comunitatea noastră. Facem asta prin proiecte sociale, educaționale și care le oferă acces la un sistem sanitar mai bun. 

Ce putem face noi pentru a minimiza suferința copiilor bolnavi este să le oferim condiții decente în timpul spitalizării. Ne dorim să se poată odihni și reface corespunzător, într-un spațiu prietenos și cald. 

 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

1 Donații

Pepe

150 RON
11 Aug 2023
Andrea Mărgan : Asociația Cuib de Vise
15 zile de meditație