Pedalez pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii

 

Nicolae Valentin Tanasescu Asociația Schimbă Viața Unui Copil

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pedaleaz pentru bine! - Ajută-mă să facem diferența pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii! 

Dragii mei prieteni,

Mă bucur să vă împărtășesc pasiunea mea pentru mountain bike și angajamentul meu crescut în faptele bune. Mulți dintre voi știți că m-am implicat tot mai mult în comunitate. De data aceasta, am ales să îmi canalizez energia și eforturile într-un scop nobil - să ofer o mână de ajutor copiilor cu afecțiuni neuromotorii din cadrul Asociației Schimbă Viața Unui Copil.

Este o plăcere și o onoare pentru mine să vă invit să vă alăturați cauzei pe care o susțin și să împărtășiți din generozitatea voastră pentru acești copilași minunați. Fiecare km pedalat acum devine mai mult decât o simplă călătorie pe bicicletă - se transformă într-un act de sprijin și încurajare pentru copilașii care se luptă cu afecțiuni neuromotorii.

Copiii de la Asociația SVUC se confruntă cu provocări unice în ceea ce privește dezvoltarea lor și independența. Terapiile de care au nevoie sunt esențiale pentru progresul lor, dar adesea costurile acestor tratamente sunt greu de suportat pentru familiile lor. Aici intrăm în scenă noi, ca o comunitate unită, gata să întindem o mână de ajutor.

Fiecare donație, fie cât de mică sau mare, poate face o diferență semnificativă în viața acestor copii și în eforturile noastre de a-i sprijini. Indiferent dacă donați o sumă simbolică sau o sumă mai mare, fiecare contribuție contează și se adaugă la eforturile noastre comune de a aduce zâmbete pe fețele acestor copii minunați.

Fiecare donație va fi folosită în mod responsabil pentru a acoperi costurile terapiilor și tratamentelor necesare pentru copiii Asociației SVUC.

Vă mulțumesc din inimă pentru sprijinul vostru și pentru că sunteți alături de mine în această călătorie plină de însemnătate. Cu fiecare km pedalat, vom aduce o rază de speranță în viața acestor copii și vom arăta că prin unitate și generozitate putem schimba lumea în bine.

Alăturați-vă cauzei Pedalez pentru bine!

Cu recunoștință,

Nicolae Valentin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

A șaptea ediţie a concursului XCM Cheia MTB Challenge te aşteaptă cu cel mai spectaculos traseu din zona Văii Teleajenului. Parcurgerea munţilor Tătaru și Ciucaș îţi va oferi o experienţă de neuitat, cu căţărări provocatoare, zone de respiro, în care poţi admira peisajele de basm, dar şi coborâri de mare viteză. Concursul din anul 2023 are patru probe destinate adulților,

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru implicare! Te sustin in demersul tau de a ajuta copiii cu afectiuni neuromotorii! Spor la pedalat!
09 Aug 2023
Nicolae Valentin Tanasescu : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Pedalez pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii