De ziua mea îmi doresc să susținem împreună educația din România!

 

Simona Crisbășanu Federația Coaliția pentru Educație

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea îmi doresc să susținem împreună educația din România!

Pasiunea pentru educație și dorința de a sprijini inițiativele care reunesc laolaltă oameni inspiraționali din domeniul educației, m-au determinat ca în acest an să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze în care cred și pe care o susțin și prin Coaliția pentru Educație, alături de colegii mei de la Federație: TEDxPiațaUniriiED.

Împreună, vrem să creăm un spațiu sigur în care să ne reimaginăm educația ca o experiență de învățare în jurul, pentru și cu participarea copiilor, iar evenimentul din 11 noiembrie este doar un început. De aceea, în loc de cadouri, m-ar bucura să știu că am în jurul meu oameni care își doresc să susțină educația și pot contribui la buna organizare și promovarea unui eveniment inspirațional! Poți contribui cu orice sumă și, de asemenea, îți poți cumpăra un bilet pentru a participa la TEDxPiațaUniriiED de aici.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Coaliția pentru Educație este o federație creată în 2015 de ONG-uri active în domeniu și are ca misiune asumată coagularea energiilor și resurselor pentru împlinirea unei viziuni curajoase despre învățare în România. Federația a fost constituită de un nucleu de organizații neguvernamentale cu peste 10 ani de experiență în domeniu și mii de beneficiari, pe diferite paliere ale educației, fie că este vorba despre preșcolari, elevi, studenți, educatori sau părinți.

TEDxPiațaUniriiED este un eveniment educațional care va avea loc în data de 11 noiembrie 2023, la Teatrul Evreiesc de Stat din București. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Simona Crisbășanu : Federația Coaliția pentru Educație
De ziua mea îmi doresc să susținem împreună educația din România!