Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței

 

Andra Zaharia Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
530 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi place sa alerg si o fac cu multa bucurie.

 

In toamna asta bucuria mea de a alerga se dubleaza pentru ca la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2023 am onoarea sa fac parte din Team HOSPICE Casa Sperantei.

 

In 15 octombrie 2023 voi alerga 10 km pentru a contribui la construirea unui Spital de îngrijire paliativa pediatrică la Adunatii Copăceni, spitalul de care mulți copii cu boli incurabile și limitative de viața au extrem de multă nevoie.

 

Deși nu avem mult timp la dispoziție, mi-ar placea ca și de aceasta data sa fiti alături de mine in acest demers, sa ne unim forțele si sa reusim impreuna sa aducem putina alinare celor care au nevoie de noi. Eu cu km pe care ii voi alerga, voi cu o donație.

 

Orice donatie, oricât de mică, va fi o cărămida in plus pe care eu, tu, noi toți o vom pune in construirea acestui Spital de îngrijire paliativa pediatrică. Va fi puțin pe lângă cât de mult este nevoie, dar cum mereu spun “Puțin cu puțin facem mult!”

 

Va astept sa “alergam împreuna” pe 15 Octombrie in Team HOSPICE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
09 Oct 2023

Anonymous

30 RON
Doamne, ai grijă de ei! 🙏
20 Sep 2023
Succes și felicitări pentru implicare!
17 Sep 2023
Mulțumesc pentru că te implici! Mulțumesc pentru că ajuți!
15 Sep 2023
Andra Zaharia : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței