Schimbăm lumea prin Service Learning și IMPACT!

 

Lidia Bondiuc Fundația Noi Orizonturi

100% Complete
2,500 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 19 octombrie 2020, am devenit mama.

O data cu acest eveniment important din viata mea si a familiei mele, pe langa bucurie, sentimente de iubire neconditionata si zile pline de joaca si rasete, am inceput sa ma gandesc si mai mult la: care este societatea in care as vrea sa creasca fetita mea Ana, care sunt gradinitele, scolile cele mai potrivite, cum o pot ajuta sa isi dezvolte calitatile native si cine poate recunoaste in ea lumina pe care o vad si eu?

Si cand ma gandesc la ceea ce am trait si vazut eu timp de 8 ani in cadrul cluburilor de tineret IMPACT, ma linistesc, stiu lumea asta mare, va fi guvernata de catre copiii de astazi. Chiar, v-ati gandit vreodata cum ar fi planeta noastra daca copiii ar fi la putere? In programele educationale IMPACT, copiii chiar sunt la putere, ghidati cu tactica si iubire de catre profesorii lor, lideri IMPACT, care inteleg ca educatia relevanta e cea care imbina materiile scolare cu valorile si abilitatile de viata.

Asa ca, pentru ziua in care am devenit mama, in loc de cadouri, mi-as dori sa ma ajutati sa contruiesc impreuna cu copiii din programul educational IMPACT o lume mai buna pentru toti. Cadoul vostru pentru mine ar fi sustinerea cu donatii pentru realizarea a 20 de proiecte de Serviciu in folosul comunitatii, in toata tara. Orice suma este binevenita si de fapt reprezinta si un exercitiu pentru noi, adultii- increderea pe care le-o oferim copiilor!

Cu recunostinta,

Lidia

...........................................

Proiectele ce vor fi realizate de tineri ca metoda educationala, trateaza problemele comunitatii pe tematici de dezvoltare durabilă precum:  schimbări climatice, sărăcie, consum responsabil, pace și educație de calitate, alimentație  sustenabilă, reducerea inegalităților, etc. Fiecare proiect selectat pentru implementare va primi ca finantare 500 de ron, bani ce vor fi gestionati tot de copii.

Pe langa rezultatele vizibile in comunitate, copiii isi vor dezvolta caracterul in timpul implementarii (solidaritate, compasiune, empatie, curaj), competente soft (comunicare, lucru in echipa, negociere, abilitati de prezentare, inovatie, creativitate) dar si competente tehnice (realizarea unui buget, a unui proiect scris cu obiective clare si rezultate, realizarea materialelor de promovare, etc.)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

La Fundația Noi Orizonturi inovăm și susținem modele de educație prin experiență, care-i împuternicesc pe tineri să se dezvolte pe sine, comunitatea și lumea în care trăiesc. Cum facem asta? Prin programe educaționale precum: 

- Tabăra VIAȚA

- Școli cu scLipici

- Clubul IMPACT

- Școli în folosul comunității

- Clubul familiei

Atfel, cu ajutorul acestora, începând cu primii ani de grădiniță și până încheie anii de liceu, copiii şi tinerii sunt susținuți în creșterea și devenirea lor ca adulți educați, implicaţi, responsabili şi încrezători în forţele proprii.

De peste 20 de ani promovăm învățarea prin serviciul comunității (Service Learning), o abordare pedagogică care ne permite să creăm contexte de învățare relevantă pentru tineri. Cum? Prin  cluburile IMPACT și Școli în folosul comunității!

 

 

Noi credem că cel mai frumos cadou primit cu ocazia aniversărilor sau a zilelor speciale din viața noastră poate fi bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor tăi că, în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună o cauză sau pe cineva care are nevoie de ajutor. În felul acesta

 

17 Donații

Sa facem 2500 :)
20 Oct 2023
Succes!
20 Oct 2023
:)
20 Oct 2023

Anonymous

105 RON
Felicitari si mult succes! E minunat proiectul!
20 Oct 2023

Anonymous

30 RON
Imi pare rau ca pot atat de putin...
20 Oct 2023

Anonymous

75 RON
Mult succes! Foarte frumoasa initiativa ❤️
20 Oct 2023
Felicitari si mult succes!
20 Oct 2023
Mulțumesc pentru IMPACT!
19 Oct 2023
18 Oct 2023

Anonymous

150 RON
Mult succes va doresc.
18 Oct 2023
18 Oct 2023
Pupici
12 Oct 2023
La multi ani, Ana si Lidia !!!
12 Oct 2023
La mulți ani, Mama Lidia!
05 Oct 2023
30 Sep 2023
La multi ani Ana si Lidia! In Octombrie se nasc Legendele…de ce nu ai mamele legendare!
26 Sep 2023
26 Sep 2023
Lidia Bondiuc : Fundația Noi Orizonturi
Schimbăm lumea prin Service Learning și IMPACT!