Cred .... în puterea copiilor de a schimba lumea prin ceea ce învață ... pentru 30 Zile și #SuntGalantOM

 

Asociația Selegro Fundația Noi Orizonturi

100% Complete
2,925 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii învață cum să își facă o lume mai bună prin Service Learning.

  • Copiii nu învață doar matematică, ci învață cum să măsoare perimetrul grădinii de legume pe care le-au plantat pentru cantina școlii.

  • Copiii nu învață doar științe, ci învață cum influențează schimbările climatice ciclul de viață al florilor pe care tocmai ce le-au plantat lângă aleea parcului.

  • Copiii nu învață doar artă, învață să reprezinte în desen viitorul loc de joacă pentru colegii lor mai mici de la grădi.

  • Copiii nu învață doar să citească, ei învață să le citească povești copiilor nevăzători.

  • Copiii nu învață doar muzică, ei învață să le cânte colinde bătrânilor din centrul de lângă școală. 

Dacă și tu crezi în puterea copiilor de a schimba lumea prin ceea ce învață, te încurajăm să contribui la misiunea noastră, pentru că: 

  • ne dorim să fim aproape de fiecare profesor care înțelege că învățarea cu sens apare atunci când elevii săi au oportunitatea de a contribui activ la schimbarea lumii. 

  • ne dorim ca fiecare copil din școală să aibă șansa ca, prin contribuția sa voluntară, să ajute comunitatea din care face parte să devină mai bună, mai puternică, mai durabilă.

Astfel, Asociația SELEGRO se alătură partenerilor din cadrul Fundației Noi Orizonturi și contribuie prin acest demers la realizarea a 20 de proiecte de Service Learning  făcute de 300 de copii, tineri și liderii lor (profesori cu har) din Cluburile IMPACT și Școli în folosul Comunității.  

Fiecare dintre noi poate contribui ca 20 de proiecte care dau sens învățării și transformă în bine comunități întregi să devină realitate. 

Și tu poți ajuta copiii să învețe cum să își facă o lume mai bună prin Service Learning, pentru că lumea lor este și lumea ta. 

Orice sumă donată este multiplicată de impactul pe care îl generează, iar noi ne propunem să strângem 2000 de lei din cei 15.000 necesari celor 20 de proiecte. 

Tu poți să ne ajuți?

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

La Fundația Noi Orizonturi inovăm și susținem modele de educație prin experiență, care-i împuternicesc pe tineri să se dezvolte pe sine, comunitatea și lumea în care trăiesc. Cum facem asta? Prin programe educaționale precum: 

- Tabăra VIAȚA

- Școli cu scLipici

- Clubul IMPACT

- Școli în folosul comunității

- Clubul familiei

Atfel, cu ajutorul acestora, începând cu primii ani de grădiniță și până încheie anii de liceu, copiii şi tinerii sunt susținuți în creșterea și devenirea lor ca adulți educați, implicaţi, responsabili şi încrezători în forţele proprii.

De peste 20 de ani promovăm învățarea prin serviciul comunității (Service Learning), o abordare pedagogică care ne permite să creăm contexte de învățare relevantă pentru tineri. Cum? Prin  cluburile IMPACT și Școli în folosul comunității!

 

 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

12 Donații

Ciprian Ghisa

500 RON
28 Oct 2023

Anonymous

1,000 RON
19 Oct 2023

Anonymous

300 RON
19 Oct 2023

Anonymous

75 RON
Florentina Ghisa
06 Oct 2023
06 Oct 2023
06 Oct 2023
05 Oct 2023

Anonymous

75 RON
05 Oct 2023

Anonymous

75 RON
05 Oct 2023

Anonymous

300 RON
05 Oct 2023
27 Sep 2023

Anonymous

150 RON
27 Sep 2023
Asociația Selegro : Fundația Noi Orizonturi
Cred .... în puterea copiilor de a schimba lumea prin ceea ce învață ... pentru 30 Zile și #SuntGalantOM