Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie!

 

Cosmin - Gabriel Bucerzan ASOCIATIA LIFE CALL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

DE CE sustin aceasta cauza ?

Cel mai important moment din viata unei femei este atunci cand daruieste.... O NOUA VIATA! Atunci când o femeie rămâne însărcinată în circumstanțe de viață dificile, ea trece printr-o criză de sarcină. Din pacate, vorbim despre o suferință mută și ascunsă, fără semne vizibile. De obicei, singura persoana care știe este mama; in general, cei din jur, care află de această suferință, nu vor face nimic pentru a o micșora. Dimpotrivă, ei vor pune presiune pe acea femeie, prezentându-i o unică soluție: AVORTUL. Este firesc faptul ca nu as putea fi de acord cu avortul, deoarece sunt un om care iubeste viata, pretuieste viata si ii respecta pe cei din jur. Nimic nu se compară cu fericirea de a ține un copilas în brațe, ceea ce reprezinta rezultatul alegerii facute de mamici: VIATA! In ciuda circumstantelor dificile prin care trece orice femeie in perioada de sarcina, EA TREBUIE SA ALEAGA VIATA! Ea trebuie sprijinita (moral si financiar) astfel incat sa depaseasca cu bine toate momentele delicate din timpul sarcinii, iar bebelusul (dar de la Dumnezeu) sa vina pe lume!

Alerg la RunForLife din 7 Octombrie - pentru VIATA. Daca nu poti ajunge la niciuna din curse, poti sustine aceasta misiune printr-o donatie. Fiecare suflet de viata conteaza! Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 10 ani orice persoană din România știe că o femeie are șansa de a primi ajutor într-o situație de criză de sarcină!

Deschiderea Centrului LIFE CALL în București.

Sâmbătă, 7 octombrie 2023, LIFECALL te invită să alergi în jurul Arenei Naționale în cadrul evenimentului caritabil  RUN FOR LIFE. Te poți înscrie la probe de alergare de 10k, 5k și 3k (dacă ai între 5 ani și 60+) sau la o probă de duatlon (deschisă pentru copii între 7-13 ani).Evenimentul RUN FOR LIFE este un cros caritabil, taxele de participare vor fi considerate o donație pe

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Cosmin - Gabriel Bucerzan : ASOCIATIA LIFE CALL
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie!