Împreună pentru viitorul copiilor!

 

Eduard Grigore Ajungem Mari

25% Complete
250 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

A sosit momentul să punem pașii noștri în acțiune pentru un scop nobil - să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri, iar împreună putem face o diferență imensă în viețile lor. Fiecare donație contează și ne aduce mai aproape de visul de a le oferi o șansă mai bună pentru viitor. Hai să alergăm nu doar pentru noi inșine, ci și pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Pe 14-15 octombrie aleargă în Echipa Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Marathon și oferă-le copiilor instituționalizați ședințele de terapie de care au atâta nevoie!  Fie că alergi la cursa populară de 2,5 km, la ștafetă sau la cursele de 10 sau 21 km, poți deveni fundraiser și poti aduce multă bucurie cop

 

3 Donații

Anonymous

50 RON
19 Oct 2023

Anonymous

50 RON
15 Oct 2023
02 Oct 2023
Eduard Grigore : Ajungem Mari
Împreună pentru viitorul copiilor!