Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie - RAIFFEISEN BANK BUCHAREST MARATHON ~ 15.OCT.2023- Asociatia HEM / N-avem Sange

 

Alexandru Ilie Asociatia HEM / N-avem Sange

45% Complete
225 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

RAIFFEISEN BANK BUCHAREST MARATHON ~ 15.OCT.2023 

Numarul de donatori de sange din Romania este printre cele mai mici din Europa, astfel ca e nevoie de un demers constant, sustinut, pe termen lung, in care sa sprijinim formarea unui numar crescut de donatori fideli, recurenti, constienti de beneficiile pe care un astfel de act de generozitate le aduce atat celor pe care ii salveaza, cat si lor. 

“N-avem SANGE” este un program din sfera educatiei pentru sanatate in care urmarim atat o declinare adaptata a mesajelor, in raport cu comunitatile carora ne adresam, cat si dezvoltarea comunitatii #bloodfluencer (=ambasador natural al donarii de sange), acesti oameni insufletiti si daruiti care doneaza si vorbesc tuturor despre asta, fiind in egala masura dispusi sa introduca donarea de sange in rutina unui stil de viata sanatos.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Programul "N-avem SANGE?!" este unicul program derulat de Asociatia HEM,  cel mai vizibil program la nivel national dedicat informarii si constientizarii nevoii de sange. 

 

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

3 Donații

Biscotto

50 RON
12 Oct 2023
10 Oct 2023
03 Oct 2023
Alexandru Ilie : Asociatia HEM / N-avem Sange
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie - RAIFFEISEN BANK BUCHAREST MARATHON ~ 15.OCT.2023- Asociatia HEM / N-avem Sange