Alerg pentru a ajuta copiii din centrele de plasament

 

EUGEN PLUTI Ajungem Mari

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!
Hai să vă spun ce fac.
M-am înscris și o să alerg la Bucharest Maraton la proba de 42 km. Anul trecut am alergat la proba de 21 km, dar am zis că e cazul să evoluez :).
Treaba e că sunt mulți copii în centre instituționalizate, care au mult potențial să evolueze, dar nu prea au nici o șansă să o facă dacă nu-i ajutăm și noi.
Așa că hai să facem un mic efort, să donăm o sumă de bani, oricât de mică (sau mare), pentru acești copii, să-și poată depăși limitele puse de destin.
Și eu promit să termin maratonul.
Așa cum spuneam și anul trecut, știu din proprie experiență ce mult înseamnă să ți se întindă o mână care să te ajute să mergi înainte.
Hai să ajutăm!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Pe 14-15 octombrie aleargă în Echipa Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Marathon și oferă-le copiilor instituționalizați ședințele de terapie de care au atâta nevoie!  Fie că alergi la cursa populară de 2,5 km, la ștafetă sau la cursele de 10 sau 21 km, poți deveni fundraiser și poti aduce multă bucurie cop

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
13 Oct 2023
EUGEN PLUTI : Ajungem Mari
Alerg pentru a ajuta copiii din centrele de plasament