Alerg pentru micii campioni la Bucharest Marathon!

 

Mădălina Gheorghe TOTUL ESTE POSIBIL

18% Complete
180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să alerg la BUCHAREST MARATHON pentru o cauză dragă mie.

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe.

Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani.

Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Sportivii au nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

Astfel că am decis să alerg la această cursă pentru a susține campania MICII CAMPIONI, dorind să să ofer fiecărui copil pasionat de sport, posibilitatea de a avea condițiile necesare de a-l practica în mod decent.

M-am oprit asupra proiectului de renovare al unei săli de sport din jud. Bacău, localitatea Coțofănești, unde profesorul de sport se luptă pentru a preda orele de sport în condiții decente. În acest moment, spalierele sunt rupte, băncile de sport au putrezit, iar podeaua sălii de sport este distrusă. Te invit să fii susținătorul meu la BUCHAREST MARATHON și să te alături cauzei propuse printr-o donație.

 

Împreună suntem mai buni!

 

***

 

CUM TE POȚI IMPLICA TU?

 

DONAȚII ÎN BANI

Campania este de mare amploare și orice donație va face diferența!

▶️ card: cu o donație pe această pagină

▶️ cont RO36BTRLRONCRT0386479601 (beneficiar: Asociația TOTUL ESTE POSIBIL)

▶️ https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBIL

▶️ revolut.me/totulesteposibil

▶️ paypal.me/TOTULESTEPOSIBIL

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

MICII CAMPIONI

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe. Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani. Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

3 Donații

11 Oct 2023
Succes, îți ținem pumnii strânși. Vei reuși!
10 Oct 2023
100 RON
06 Oct 2023
Mădălina Gheorghe : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg pentru micii campioni la Bucharest Marathon!