Andrei și Bianca aleargă pentru a susține fundația AJUNGEM MARI

 

36% Complete
360 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!


Lumea poate fi atât un loc primitor și călduros pentru unii, dar pentru alții poate fi rece, lipsit de șanse, speranțe sau chiar un cămin plăcut.

Posibilitățile tuturor ar trebui să fie îndreptate către sufletele celor mai puțin norocoși pentru a-i ajuta pe cât se poate să aibă o viață normală și fericită, chiar și într-un centru de plasament.

Totul pare imposibil când acționezi de unul singur, dar dacă ne adunăm forțele putem oferi copiilor din centrele de plasament accesul la ore de terapie, care să îi ajute să treacă mai ușor peste traume și să-și găsească drumul în viață.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Pe 14-15 octombrie aleargă în Echipa Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Marathon și oferă-le copiilor instituționalizați ședințele de terapie de care au atâta nevoie!  Fie că alergi la cursa populară de 2,5 km, la ștafetă sau la cursele de 10 sau 21 km, poți deveni fundraiser și poti aduce multă bucurie cop

 

6 Donații

Anonymous

30 RON
18 Oct 2023
DONATIE
17 Oct 2023
13 Oct 2023

Anonymous

75 RON
12 Oct 2023

Anonymous

75 RON
10 Oct 2023
10 Oct 2023
Robert Andrei Stamate : Ajungem Mari
Andrei și Bianca aleargă pentru a susține fundația AJUNGEM MARI