Susțin copiii din centrele de plasament

 

Georgeta Ciobanu Ajungem Mari

8.75% Complete
350 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Întotdeauna am avut o sensibilitate la copiii rămași fără parinți, fără dragoste din partea familiei și de aceea am căutat o metodă pentru a-i putea sprijini. Consider ca eu și mulți alții o putem face, ca drept recunoștință pentru ceea ce avem.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii şi copiii instituţionalizaţi să poată merge în tabere de dezvoltare personală sau de viaţă independentă. Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abd

 

3 Donații

Donez pentru persoane care într-adevăr nu au posibilități , fie bolnavi , familii sărace care nu au ajutor …Doamne ajuta …!
06 Dec 2023

Paul Enășcuț

50 RON
25 Oct 2023
20 Oct 2023
Georgeta Ciobanu : Ajungem Mari
Susțin copiii din centrele de plasament