A warm meal for the children at the Pinocchio Center

 

Elena Rivetta Asociatia Lumea lui Pinocchio

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Als ich das erste Mal nach Panciu gefahren bin, wusste ich nichts über rumänische Musik, Essen oder über die Kinder von Lumea lui Pinocchio. Jetzt, drei Jahre später, ist es einer meiner liebsten Orte auf der Welt. Die Erfahrungen, die ich dort gemacht habe und die Menschen, die ich treffen konnte, haben mich bis heute verändert und sind auch bis heute Teil von mir. Ich sehe so viel Potenzial in jedem einzelnen Pinocchio Kind und ich wünsche mir, dass wir es schaffen, dieses Potenzial herauszuholen, mit all unseren Möglichkeiten.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Lumea lui Pinocchio activează în orașul Panciu, județul Vrancea din anul 2001 și are scopul de a facilita incluziunea socială a copiilor și tinerilor defavorizați din populația locală, în special din minoritatea romă, prin dezvoltarea activităților Centrului de zi Pinocchio și printr-un dialog sistemic între ONG, comunitate și instituțiile locale.

Centrul de zi Pinocchio s-a dezvoltat începând cu anul 2008 ca un serviciu complementar școlii, activ pentru copiii care trăiesc în medii vulnerabile, cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani.

Avem o dorință simplă: să cumpărăm alimente pentru asigurarea a 30 de mese calde pe zi, până la finalul anului școlar, pentru copiii pe care îi îmbrățișăm zilnic la Centrul de Zi Pinocchio.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

1 Donații

Anonymous

500 RON
💗
18 Dec 2023