Holiday Cheer for Furry Friends

 

Lavinia Nica Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ro: Sărbătoarea de Crăciun de anul acesta mă surprinde având doar o singură dorință: să fac lumea să fie un loc măcar puțin mai bun. Mă poți ajuta să fac acest lucru donând valoarea cadoului de Crăciun pe care plănuiai să mi-l faci către aceasta cauză nobilă. Mulțumesc!

En: This year's Christmas holiday finds me with one single desire: to make the world just a tiny bit better. You can help me do that by donating the value of the Christmas present you would have gotten me to this noble cause. Thank you!

- Lavi


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, a cărei membrii sunt voluntari aduşi împreună de dragostea faţă de animale şi natură. Am pornit la drum în 8, unii au plecat, unii au rămas, prieteni noi ni s-au alăturat de-a lungul anilor, și iată-ne acum, 10 ani mai târziu, animați de aceeași dorință de a construi o lume mai bună, cu oameni care respectă toate formele de viață. Azi suntem un nucleu de 20 membri ajutati de mai multi voluntari dedicati.

In luna Decembrie poti sa alegi sa faci tu cel mai frumos cadou: sa salvezi viata unui animal, pentru ca la noi ajung cei uitati si cei nedoriti. Impreuna putem sa le dam o sansa!

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Lavinia Nica : Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE
Holiday Cheer for Furry Friends