Îmi donez ziua de naștere pentru bursele copiilor cu boli grave

 

Claudiu Moga Asociatia Păsări

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta, de ziua mea, îmi doresc că toate cadourile să se transforme în donații pentru copiii cu boli grave de la Asociația Pãsãri care oferă 100 de burse educaționale pentru 100 de copii, burse lunare în valoare de câte 500 lei, timp de 12 luni.

 

Vlad Pop, inițiatorul acestui proiect, a fost singurul sportiv din lume care a terminat toate cele trei curse la cel mai dur ultamaraton din lume, 6633 Arctic Ultra și a alergat la -50 grade Celsius pentru că o parte dintre aceștia sã aibã șansă la educația pe care și-o doresc.  

 

Vă mulțumesc pentru cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face! Împreună dăm aripi copiilor cu boli grave.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Pãsãri susține reluarea sau continuarea educației copiilor cu afecțiuni grave, prin burse educaționale în valoare de 500 de lei timp de 12 luni, pentru a prinde aripi și a-și urma visurile.

Asociația își propune să redea curajul copiilor cu boli grave oferindu-le sprijin material pentru a putea să se reintegreze în sistemul de învățământ ca mai apoi să-și întindă aripile și să zboare spre visele lor. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Claudiu Moga : Asociatia Păsări
Îmi donez ziua de naștere pentru bursele copiilor cu boli grave