Oferă de Crăciun un cadou pentru un an întreg!

 

Iulia Conea Drag De Bine

4.1666666666667% Complete
750 RON
Sumă strânsă
18,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Timp de un an, împreună vom da cadou în fiecare lună câte o excursie copiilor vulnerabili din mediile rurale!

Copiii vulnerabili din mediile rurale au nevoie de sprijinul nostru în mod constant, pe durata întregului an. Iar Crăciunul acesta, și tu poți oferi un cadou prin care bucuria să nu se limiteze doar la o singură zi.   

Mulți copii din zonele rurale traversează provocări de diverse tipuri: de la familii dezorganizate, la oportunități educaționale limitate, la posibilități financiare scăzute. Toate acestea le împiedică dezvoltarea personală și le limitează expunerea spre activități care să contribuie la creșterea lor. ”Un an de bucurii” își propune să dărâme aceste obstacole și să îi încurajeze pe copii să exploreze, să învețe și să viseze. Ieșirile din mediul familiar aduc cu ele amintiri, descoperiri, cunoaștere, învățare și îi ajută pe copii să își lărgească orizontul și să depășească barierele vieților lor zilnice. 

Ești gata să fii parte din această călătorie a speranței? Contribuția ta, indiferent de valoare, va oferi un bilet pentru a transforma fiecare lună în una memorabilă pentru copiii din medii defavorizate.  Dă mai departe vestea și împărtășește bucuria! Împreună putem face diferența și îi putem împuternici pe copii să vadă un viitor mai plin de oportunități!

Călătoriile speranței în cifre: Pune și tu partea ta pentru a ajunge la suma de 18.000 lei, care de astăzi într-un an se va transforma în 12 călătorii pentru câte 15 copii: o călătorie presupune un cost de 1500 lei în fiecare lună, ceea ce înseamnă un total de peste 100 de ore de amintiri pline de sens.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Drag De Bine

Prin Drag De Bine ajutăm copiii vulnerabili din medii rurale să se înțeleagă pe ei înșiși, să își recunoască potențialul, să își găsească locul în lume, să ajungă să contribuie la comunitatea din care fac parte.

Vrei să ducem tradiționalul dar de Crăciun la nivelul următor și să oferim ceva și mai magic? Timp de un an, vom da cadou în fiecare lună câte o excursie copiilor vulnerabili din mediile rurale!

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

4 Donații

Anonymous

75 RON
22 Dec 2023

Anonymous

300 RON
22 Dec 2023

Sorin

300 RON
21 Dec 2023

Anonymous

75 RON
20 Dec 2023
Iulia Conea : Drag De Bine
Oferă de Crăciun un cadou pentru un an întreg!