Ajutăm împreună copiii să viseze

 

Laura Popovici Ajungem Mari

61.2% Complete
306 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hellooo oameni frumoṣi,

 

La fel ca şi anul trecut vreau să fac un nou apel către umanitate!

Scopul acestei campanii este de a strânge fonduri pentru şedinţe de terapie direcționate copiilor din centrele de plasament. Oricine poate renunța la o cafea sau un lucru mărunt pentru a dărui mai departe.

Împreună, puțin câte puțin, putem face o schimbare!

Având în vedere faptul că în lista mea de prieteni virtuali am mulți oameni cunoscuți şi suntem în preajma sărbătorilor (deşi cliché dar măcar acum să dăruim mai mult) doresc sa vă motivez să donați cât de puțin pentru copiii care se află în centrele de plasament!

Din păcate nu ei au ales asta. Aceşti copii au mare, mare nevoie de afecţiune şi suport, atât emoțional cât şi financiar.

Eu am lucrat cu copiii din 2020 şi am văzut cât de mult contează pentru ei să ştie că cineva se gândeşte la ei sau este acolo atunci când au nevoie. Cred că toți conştientizăm acest aspect chiar şi fără a fi implicați direct.

Având în vedere că aceste sărbători sunt despre familie dar şi oameni dragi şi apropiați suletului nostru, vin cu rugămintea să donați cât de puțin şi pentru copilaşi.

Fondurile vor fi distribuite către oricare centru de plasament din România, acolo unde va fi nevoie mai mult.

Datorită vouă, aceşti copii vor avea acces la psihoterapie si vor avea suportul emoțional de care au atât de mare nevoie! 


Vă super, super mulțumesc pentru orice donație! :)
Să avem sărbători frumoase!

P.S. Singuri putem face atât de puțin dar împreună putem face atât de mult. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

La ce te gândeşti când spui Crăciun? La bradul frumos împodobit, la cadourile de sub el, mesele îmbelşugate sau căldura cu care te înconjoară cei dragi? Parcă nimic nu se compară cu binele şi iubirea pe care le simţi, aşa-i? Ajută şi tu copii şi tineri greu încercaţi de viaţă şi de oamenii care ar fi trebuit să-i protejeze să se simtă un pic mai bine. Copiii instituţiona

 

4 Donații

Corina

50 RON
De Crăciun fii mai bun!
26 Dec 2023
24 Dec 2023
23 Dec 2023

Anonymous

150 RON
23 Dec 2023
Laura Popovici : Ajungem Mari
Ajutăm împreună copiii să viseze