Cel mai frumos cadou de ziua mea - 60, un număr norocos

 

Judit Éva Vass Free Spirit of Dr. Norka

13.333333333333% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

RO/HU/EN

Ro:

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Doresc să îmi dăruiesc a 60-a zi de naștere unei cauze atât de dragi mie. Sărbătorim în același timp primul an al asociației Free Spirit of Dr. Norka, pe care l-am înființat pentru a ajuta și mai mult copiii cu nevoi speciale. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine, donând acestei cauze. Îți mulțumesc din inimă, Judit. 

Împreună suntem mai buni!

Hu:
Mi sem szebb annál, ha örömünket megoszthatjuk azokkal, akiknek segítségre van szükségük. 

 60.-ik születésnapomat a számomra legkedvesebb ügynek szeretném felajánlani. Most ünnepeljük a Free Spirit of Dr. Norka (Dr. Norka Szabad Szelleme) egyesület egyéves évfordulóját is, melyet azért alapítottunk, hogy többet, jobban segíthessünk a speciális igényű gyermekeknek. 

A legszebb ajándék számomra az lenne, ha te is támogatnád ezt az ügyet. Szívből köszönöm, Jutka. 

Együtt jobbak vagyunk!

Egyesületünk magyar nyelvű bemutatója: https://docs.google.com/document/d/1WxewWP0JxWleFY8qH-43zaWtveE8cplhWWQ2Lhgy9x0/edit?usp=sharing

En: 

Nothing is more beautiful than sharing joy with those who need help. 

I wish to dedicate my 60'th birthday to the dearest cause for me. We are also celebrating the first year of Free Spirit of Dr. Norka association which we founded to help more children with special needs. 

The nicest gift you can give me is to join me in donating to this cause. Thank you from the bottom of my heart, Judit.

Together we are better!

En: our association's description in English: https://docs.google.com/document/d/1sqb_UbDlkGiCPgGJ7XAZ8dd2t2bt3zMW7gr5EOioppg/edit?usp=sharing

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o echipă din Cluj-Napoca, din 2013 lucrăm pro bono în domeniul intervenției asistate de animale cu câini de terapie, sau în curs de formare, din 2018 organizăm și inițieri, cursuri de escaladă adaptate copiilor cu dizabilități și din medii defavorizate, iar acum dezvoltăm și terenul nostru de joacă inclusiv, unde se petrec activități asistate de animale, evenimente educaționale destinate copiilor, adulților - și câinilor. Acestea se întâmplă într-un cadru profesional, în parteneriat strâns cu profesioniști, universități, școli, instituții, organizații locale și internaționale de specialitate.

 

- Lucrăm pro bono în domeniul intervențiilor asistate de animale cu câini,
- organizăm inițieri, cursuri de escaladă adaptate copiilor cu dizabilități și din medii defavorizate,
- dezvoltăm și terenul nostru de joacă inclusiv.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Isten éltessen sokáig!
29 Dec 2023

Joost

100 RON
Happy birthday Jutka!
26 Dec 2023
Judit Éva Vass : Free Spirit of Dr. Norka
Cel mai frumos cadou de ziua mea - 60, un număr norocos