Cel mai frumos cadou

 

Sorina Stefanescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
2,105 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Februarie e ultima luna de iarnă și majoritatea abia așteptăm să vină primăvara ca să retrăim căldura, lumina, speranța.

Pentru mulți oameni însă este o lună ca oricare alta, o lună în care trebuie să te lupți și să alergi ca să găsești soluții pentru un membru al familiei care a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. De 32 ani HOSPICE este o rază de speranță pentru acești oameni și pentru rudele lor, pacienți oncologici, care au găsit aici un loc unde să fie tratați cu demnitate și blândețe.

Echipa HOSPICE este un grup de oameni activi și creativi care se luptă pe toate fronturile – organizează maratoane sau crosuri, creează evenimente pentru donații și au gândit și un film - ”Copacul dorințelor”, regizat de Andrei Huțuleac (https://www.facebook.com/copaculdorintelor2021), o poveste foarte emoționantă și plină de sensibilitate. Totul pentru a găsi resurse ca să-și poată continua activitatea.

Anul acesta m-am hotărât să mă alătur și eu luptei și să donez ziua mea de naștere  (care este la sfârșitul lunii februarie) către HOSPICE Casa Speranței.

Împreună putem ajuta un pic această echipă neobosită care este un sprijin zilnic pentru cei bolnavi. Nu există nevoie mai mare de a avea pe cineva alături decât atunci când pornești într-o luptă atât de dureroasă. De aceea e foarte importantă munca celor de la Hospice și atât de rară în România.

Vă rog să faceți o donație cu orice sumă (”unde-s mulți puterea crește”), cred că într-o lună putem strânge suma propusă. Las mai jos un link unde puteți dona.

Vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

La mulți ani! 🎈 ❤️
02 Mar 2024
La multi ani!
20 Feb 2024

Anonymous

150 RON
19 Feb 2024

Matei

300 RON
La multi ani Nicoleta
19 Feb 2024
19 Feb 2024
13 Feb 2024
La multi ani!
09 Feb 2024

Anonymous

75 RON
08 Feb 2024

Anonymous

105 RON
Spor și zâmbet fundației! Recunoștință și respect pentru beneficiarii acesteia! Iar, Sorina,...în fața ta mă-nclin, te aplaud și îți urez la mulți ani, filosofic de curajoși, poetic de frumoși, meditativ de sănătoși! Te îmbrățișează gândul meu! Caty
08 Feb 2024
Succes!
07 Feb 2024
Sorina Stefanescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou