Hai să ajutăm copiii din centrele de copii să meargă la psiholog

 

100% Complete
3,565 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru un copil dintr-un centru, 1500 lei donaţi aici se transformă în 10 şedinţe săptămânale de psihoterapie prin care vor învăţa să-şi exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Pe o parte dintre acesti copii, i-am cunoscut personal si, credeti-ma, au mare nevoie de ajutor. Asa ca, orice suma, oricat de mica, este binevenita.

In fiecare an am primit o mulțime de cadouri minunate, din acest motiv am ales ca anul acesta să-mi donez toate cadourile către acești copii minunați care nu au avut șansa unui cămin cald și liniștitor.

In masura in care puteti, pentru gestul vostru eu va multumesc inzecit!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

15 RON
25 Mar 2024
Bravo, Ana!
22 Mar 2024
Jos cu palaria!
21 Mar 2024
20 Mar 2024

Anonymous

1,500 RON
Felicitări!
19 Mar 2024
Bravooo Ana !!!!
19 Mar 2024
19 Mar 2024
LA MULTI ANI!!
11 Mar 2024
Ana-Maria Beldiman : Ajungem Mari
Hai să ajutăm copiii din centrele de copii să meargă la psiholog