“Dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună”

 

Marius Cristian PĂUN ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU

80% Complete
800 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
11
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Pe 25 mai am ales să alerg la Semimaraton Casa Bună Sânpetru, o cursă ce se va desfășura într-un cadru de vis, rezervația naturală a dealului Lempeș din Sânpetru.

Pe lângă bucuria de a alerga, am și o mare oportunitate, aceea de a face o schimbare pozitivă în viețile celor din jur. Astfel voi susține “Casa Bună Sânpetru”, un proiect de suflet pentru mine, în cadrul căruia o echipă de oameni faini reușesc să asigure sprijin educațional și emoțional copiilor, asigurându-le acestora un viitor mai bun.

Sunt convins că încă există mulți oameni dispuși să se alăture unor astfel de cauze, îi aștept cu drag și le mulțumesc anticipat pentru solidaritate.

Puteți susține și voi proiectul celor de la “Casa Bună Sânpetru” cu o donație la link-ul: https://casabunasanpetru.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=37488 sau participând pe 25 mai la Semimaraton Casa Bună Sânpetru.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul Filialei Casa Bună Sânpetru constă în organizarea, promovarea și susținerea programelor și inițiativelor în domenii precum educație, cultură, știință, sănătate, nutriție, sport și stare de bine, menite să contribuie la integrarea și incluziunea socială a copiilor, tinerilor și adulților din medii defavorizate din Sânpetru, Brașov.

Vrem să cumpărăm pentru fiecare copil care vine la lecții un trening si o pereche de adidași, să ne asigurăm că niciun copil nu este exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.

Mai mult decât o competiție, Semimaraton Casa Buna Sânpetru are o misiune umanitară. Toate fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment vor fi direcționate către educația copiilor din comunitatea noastră. Ne propunem să îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor suplimentar cu temele, să deschidem uși către educație pentru copiii care nu au avut șansa de a merge la școal

 

4 Donații

Tot mai sus
21 Apr 2024

Liviu Prioteasa

300 RON
24 Mar 2024
08 Mar 2024

Anonymous

100 RON
04 Mar 2024
Marius Cristian PĂUN : ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU
“Dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună”