Deschidem uși către o educație mai bună

 

Horia Vătămanu-Coanta ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU

72.857142857143% Complete
510 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
5
Donații
12
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Pe 25 mai mă alătur mișcării pentru sprijinirea copiilor să își deschidă orizonturile către o educație superioară - pilon fundamental în drumurile pe care vieților lor vor apuca.

În superba rezervație naturală Lempeș din localitatea Sânpetru, la două respirații distanță de Brașov, va avea loc evenimentul de alergare de trail Semimaraton Casa Bună Sânpetru.

Cauza este una cu bătaie lungă, atingerea obiectivelor propuse putându-se repercuta în viitoarele decenii. În plus, mulți dintre beneficiarii produsului educațional pentru care punem umărul vor fi prezenți, fie ca alergători, fie ca voluntari, fie ca susținători.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul Filialei Casa Bună Sânpetru constă în organizarea, promovarea și susținerea programelor și inițiativelor în domenii precum educație, cultură, știință, sănătate, nutriție, sport și stare de bine, menite să contribuie la integrarea și incluziunea socială a copiilor, tinerilor și adulților din medii defavorizate din Sânpetru, Brașov.

Vrem să cumpărăm pentru fiecare copil care vine la lecții un trening si o pereche de adidași, să ne asigurăm că niciun copil nu este exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.

Mai mult decât o competiție, Semimaraton Casa Buna Sânpetru are o misiune umanitară. Toate fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment vor fi direcționate către educația copiilor din comunitatea noastră. Ne propunem să îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor suplimentar cu temele, să deschidem uși către educație pentru copiii care nu au avut șansa de a merge la școal

 

5 Donații

Gică S

110 RON
Mult succes!
12 Apr 2024
25 Mar 2024

Anonymous

150 RON
04 Mar 2024

Anonymous

100 RON
04 Mar 2024

🐒💙

50 RON
💋
04 Mar 2024
Horia Vătămanu-Coanta : ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU
Deschidem uși către o educație mai bună