Alerg pentru a sustine educatia copiilor din medii defavorizate

 

Aifer Ibadula Asociatia The Change Projects

25% Complete
125 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi place sportul și iubesc să alerg. Pe 24 martie, voi alerga pentru o cauză dragă mie, alături de Asociația The Change și proiectul Butterfly Effect, prin care sprijină copiii din medii vulnerabile în vederea unei dezvoltări complete, oferindu-le acces la consiliere, cursuri de dezvoltare personală și pregătire academică. Sunt încântată că pot contribui cu un mic gest la o viață mai bună a acestor copii. Fiecare donație a voastră, fiecare like sau share ajută misiunea Asociația The Change de a aduce resurse în sprijinul beneficiarilor proiectelor asociației.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

The Change este o organizație non-profit înființată cu convingerea că acțiunile mici pot avea un impact mare asupra lumii noastre.

Știm că nu putem schimba trecutul, dar putem influența prezentul și putem crea un viitor mai bun pentru toți. Sloganul nostru, "Schimbă o viață. Schimbă lumea," este inspirat de visul nostru că beneficiarii noștri pot genera schimbări pozitive în comunitățile lor și dincolo de acestea.

Credem că fiecare persoană are puterea de a deveni un model de urmat, iar acest lucru ne motivează să creăm programe și inițiative care să susțină oamenii să aducă schimbări și să facă diferențe în societate.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Butterfly Effect

Proiectul "Butterfly Effect" sprijină elevii din medii defavorizate să-și atingă potențialul. Oferim ședințe de meditații, sesiuni de terapie, cursuri de dezvoltare personală și talente, activități de voluntariat și implicare in comunitate.

  Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

3 Donații

22 Mar 2024

Nico

75 RON
13 Mar 2024
Succes
13 Mar 2024
Aifer Ibadula : Asociatia The Change Projects
Alerg pentru a sustine educatia copiilor din medii defavorizate