Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței!

 

Alex-Edward Debelka Fundația HOSPICE Casa Speranței

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În calitate de student la medicină care a putut observa importanța îngrijirii paliative, sunt pe deplinătate dedicat oferirii acestei raze de speranță copiilor bolnavi în fază terminală.

Călătoria mea în domeniul medical a fost nu doar o aprofundare educațională, ci şi o înțelegere deplină a importanței compasiunii şi grijii acordate pacienților suferinzi şi bolnavi cronic. 

Cu aceste învățături în epicentrul acțiunilor mele, mă pregătesc să particip la următorul semi-maraton susținut de OMV Petrom Bucureşti, în calitate de membru al echipei Team Hospice. 

Această acțiune nu este doar despre distanța parcursă în cadrul semi-maratonului; este vorba despre un gest, un exemplu care ar putea avea un impact semnificativ asupra vieții copiilor din România, care au neaparată nevoie de îngrijire paliativa, îngrijire care nu este conferită de sistemul nostru public medical.

Expertiza şi dedicarea Fundației HOSPICE Casa Speranței, dezvoltată pe parcursul a trei decenii, acordă un exemplu coerent despre cum îngrijirea specializată poate ameliora suferința pacienților şi poate conferi speranță în vremuri tulburi. 

Inițiativa de a înființa un nou spital de îngrijiri paliative pediatrice în apropierea capitalei este un pas uriaş în oferirea îngrijirilor pe deplin meritate de copiii suferinzi. 

Vă contactez pentru a vă expune această situație şi a vă ruga să vă alăturați acestei cauze. Contribuția dumneavoastră, indiferent de natura sa, va face o reală diferență în această situație. Împreună, avem oportunitatea unică de a lăsa moştenire generațiilor următoare speranța concretă a unei calități a vieții îmbunătățite pentru aceşti copii curajoşi. 

Orice donație şi sprijin din partea dumneavoastră pentru echipa HOSPICE ar avea un impact real în realizarea acestui vis şi concretizarea lui în realitate. 

Împreună, nu doar parcurgem distanța acestui semi-maraton, dar parcurgem şi distanța către concretizarea acestui viitor. 

Drumul meu prin facultatea de medicină m-a învățat multe, dar mi-a arătat și importanța îngrijirii paliative în viața pacientului. Acest lucru îmi aminteşte că medicina nu este doar despre tratare, dar şi despre îngrijire. 

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze şi să participați alături de noi la conferirea unui viitor mai bun, mai plin de speranță.”

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

1 Donații

Mult succes!
13 Apr 2024
Alex-Edward Debelka : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței!