Cel mai frumos cadou de ziua mea este cel pe care îl ofer celor dragi

 

Miruna-Ioana Vasiu Asociatia Oameni Buni

26.666666666667% Complete
800 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații
14
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Anul acesta m-am hotărât din timp ce îmi doresc de ziua mea: să sprijin oamenii buni, luptători și minunați de la ”Asociația Oameni buni” trimițându-i în ”Tabăra Spirit Liber”. Această tabără e oferită gratuit celor care trec printr-un diagnostic oncologic pentru a le arăta că PUTEREA LUI ÎMPREUNĂ există, precum însăși persoanele din spatele AOB o susțin și demonstrează prin toate activitățile lor. 

Așa că, în loc de sute de urări pe wall (de care mă bucur enorm <3), vă încurajez să distribuiți link-ul de fundraising printre cunoscuții voștri, iar în loc de florile pe care, deși le admir și apreciez, dar se ofilesc, vă invit să înfloriți zâmbete de speranță și bucurie ingenue (mai ales în Sfânta Duminică a Floriilor) contribuind la acest fundraising prin care cât mai mulți beneficieri AOB, aparținători și supraviețuitori vor ajunge în ”Tabăra Spirit Liber”.

În încheiere, vă îndemn să meditați la deviza acestei tabere: ”TRĂIEȘTE CLIPA!” Vă mulțumesc!

P.S.: În galerie am atașat câteva momente cheie de când m-am împrietenit cu oamenii minunați din AOB: donarea live de păr din cadrul HealthFest Cluj-Napoca din septembrie 2022 vs Crosul Divelor 2024 <3.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Un grup de oameni care a traversat experiența cancerului dorește să ofere sprijin și să aducă speranță și bucurie celor care se confruntă cu această boală, prin proiecte inspirate din propriile lor experiențe de viață.

Tabără oferită gratuit persoanelor cu diagnostic oncologic pentru a arăta că PUTEREA LUI ÎMPREUNĂ există! Reunim supraviețuitori și persoane afectate de cancer pentru a oferi încurajare și pentru a redescoperi împreună bucuria zâmbetului.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

:D
12 May 2024
Va imbratisez cu drag, Oameni Minunati!
12 May 2024

Anonymous

100 RON
Frumos
29 Apr 2024

Anonymous

100 RON
Sa traim clipa! E singura pe care o detinem!
28 Apr 2024
Miruna-Ioana Vasiu : Asociatia Oameni Buni
Cel mai frumos cadou de ziua mea este cel pe care îl ofer celor dragi