Școala Încrederii

Școala Încrederii

Misiunea noastră

Pentru noi, fiecare copil, din fiecare școală, contează, iar aspirația noastră este ca fiecare școală să devină o Școală a Încrederii.

În România sunt aproximativ 7.000 de școli (cu personalitate juridică), în care învață și cresc peste 3.000.000 de copii. 100.000 dintre aceștia sunt în cele aproape 200 de Școli ale Încrederii, din 36 de județe din țară, însă restul de 2,9 milioane de copii sunt în școli ale neîncrederii, fricii și rușinii. Pentru a ajunge la fiecare, avem nevoie de tine.

[ Show more ]

Proiecte

Școala Încrederii
Spune „STOP” violenței din școli
Alătură-te Revoluției în Educație și împreună spunem stop violenței din școli. Trimite cuvântul „INCREDERE” la 8845, donează 2 euro/ lună către Școala Încrederii și ajută(-ne) să-i ținem pe copii în siguranță în școală. 

Evenimente fundraising

Spune „STOP” violenței din școli @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Ce mi-am dorit eu cel mai mult când eram mică era să îmi fac ziua de naștere la școală. Să îmi cânte colegii “La mulți ani” și să împart bomboane pe b...

21.6% Complete
Vezi toate paginile1