Filiala Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei - Centrul Local Lupii Ageri Popesti-Leordeni

Filiala Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei - Centrul Local Lupii Ageri Popesti-Leordeni

Misiunea noastră

FONCR-CL Lupii Ageri a fost inființată în anul 2015, iar din anul 2020 am devenit Filială cu Personalitate Juridică. În cadrul entității noastre lucram cu cca 90 de copii, de-a lungul celor 6 ani de existență generând peste 510 de acțiuni educative și civice. Cel mai important proiect, realizat (exclusiv) prin forțe proprii, îl reprezintă "Pădurea Cercetașilor". Este vorba despre înființarea unei păduri în Popești-Leordeni, pe o fostă groapă de gunoi ilegală - formată inițial prin depozitarea resturilor de la Cutremurul din 1977. Aici, prin voința a peste 2300 de cercetași, am platat (până în prezent) cca 30 de mii de copaci. Link către prima activitate: https://youtu.be/OLW9pPHJfRk. Vedem cercetăşia ca pe o Mişcare puternică, construită de tineri implicaţi, care lucrează împreună pentru propria lor dezvoltare şi sunt sprijiniţi de către adulţi dornici şi capabili să-şi asume un rol educativ. Misiunea Cercetăşiei în societatea româneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

[ Show more ]

Proiecte

Filiala Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei - Centrul Local Lupii Ageri Popesti-Leordeni
Construire Camp
Construirea (pe Valea Olanestiului) a unui sediu logistic - care sa deserveasca organizarea permanenta a unor astfel de campuri si activitati educationale, conform viziunii si misiunii propusa.

Evenimente fundraising

Construire Camp @ Moș Crăciun Galantom ~ 2021

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Sunt Moș Crăciun Galantom

Ma implic in acest proiect pentru ca cred, cu tarie, in programul educational implementat de cea mai importanta miscare pentru tineret la nivel mondia...

0.81% Complete
Vezi toate paginile1