Asociatia Sprijin Pentru Normalitate Autism

Asociatia Sprijin Pentru Normalitate Autism

Misiunea noastră

Suntem un ONG al carui scop este sa  sa invatam sa avem o  viata normala.

Avem nevoie de O LOCATIE PERMANENTA!

Un loc unde sa facem activitati recreative, de scocializare, unde sa traim prietenii si iubiri, unde sa facem terapii si sa invatam indemanari si deprinderi necesare unui om independent! Impreuna, cu  terapeuti, cadre didactice si educative, parinti si voluntari.

O viata normala se poate realiza  doar invatdu-ne unii pe altii, cum sa ne  sprijinim si sa ne ajutam reciproc, cum sa traim bune si rele, frumosul si..mai putinul frumos. Prin comunicare. Comunicarea se face prin intalniri si discutii. Intalnirea presupune un loc. Un loc al nostru, sigur! Al familiilor si al copiilor nostri speciali si tipici, adica normali. 

p.s.Membrii ONG-ului suntem:  presedinte si fondator- felea Maria, prima mamica - Cristina Stefan si o prietena a mamicii- Marasescu Sorina.Nu este ONG de familie.

Felea Maria

 

 

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Sprijin Pentru Normalitate Autism
CASA NORMALITATII
Scopul nostru este sa avem un loc al nostru pentru incluziune, socializare, terapii, ateliere unde copiii nostri sa evolueze impreuna cu copiii nostri tipici, sustinuti de psihologi, cadre didactice, voluntari, parinti. SANSA spre normalitate!

Evenimente fundraising

CASA NORMALITATII @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Imi doresc sa contribui la proiectul "CASA NORMALITATII", casa care va fi pentru copiii speciali si tipici din Moreni, orasul nostru. Aici imi doresc...

9.5% Complete
Vezi toate paginile1