ASOCIATIA DELTA INOVATIONS

ASOCIATIA DELTA INOVATIONS

Misiunea noastră

Asociatia Delta Inovation reprezintă cele doua echipe de robotica din Arad care participa la concursurile FIRST Tech Challenge si FIRST Robotics Competition, cele mai mari concursuri de robotica pentru liceeni din lume. Echipele au nevoie de ajutor financiar pentru a cumpara piese, elemente de joc, pentru transport la competitii naționale si internaționale. Echipa Delta Force este actuala campioana mondiala la robotica, fiind prima echipa internationala care a castigat acest premiu.

[ Show more ]

Proiecte

ASOCIATIA DELTA INOVATIONS
DELTA FORCE | CAMPIONI MONDIALI LA ROBOTICA
Noi suntem echipa de robotica Delta Force, castigatorii Campionatului Mondial care a avut loc in Houston, SUA. Suntem prima echipa internationala si non-americana care a castigat acest titlu inca de la infiintarea competitiei.

Evenimente fundraising

DELTA FORCE | CAMPIONI MONDIALI LA ROBOTICA @ Paște Galantom ~ 2023

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor de Paște, îți dorești să susțineți împreună o cauză socială. Fă-ți pagină de Iepuraș Galantom pe dar.galantom.ro!

 

DELTA FORCE | CAMPIONI MONDIALI LA ROBOTICA @ Moș Crăciun Galantom ~ 2022

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

DELTA FORCE | CAMPIONI MONDIALI LA ROBOTICA @ Adoptă un proiect ING

Este al  zecelea an în care prin programul “Adoptă un proiect” angajații ING Bank se implică pentru a sprijini cauze sociale.

Anul acesta programul are o nouă versiune, mai dinamică, cu sprijin pentru mai multe ONG-uri oferit de ING Bank împreună cu angajații săi. Donațiile colectate în campanie sunt suplimentate de companie pentru mai mult bine împreună.

DELTA FORCE | CAMPIONI MONDIALI LA ROBOTICA @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele4

Pagini fundraising

Îmi donez cadoul de Paște

Vă rugăm să primiți expresia mulțumirii și aprecierii noastre pentru contribuția la succesul echipei de robotică Delta Force. După multă muncă și mult...

14.8% Complete
DELTA FORCE - CAMPIONI MONDIALI LA ROBOTICA

Avem viitor! Ei sunt viitorul nostru, haideti sa ii sustinem! Pe parcursul a patru ani de activitate echipa a castigat zeci de competitii atat in Roma...

28.36% Complete
Vezi toate paginile2