Asociația Supereroilor

Asociația Supereroilor

Misiunea noastră

Susținem dezvoltarea abilităților pentru copiii cu dizabilități, contribuind la creșterea accesului lor la educație și formare continuă prin promovarea incluziunii sociale. Ne angajăm să construim un mediu în care fiecare copil, indiferent de abilitățile sale, să aibă oportunitatea de a învăța și de a-și dezvolta potențialul. Prin această inițiativă, dorim să deschidem uși către cunoaștere și să facilităm participarea activă a copiilor cu dizabilități în societatea noastră. Credem în puterea educației și a formării continue de a transforma viețile acestor copii și de a contribui la construirea unei comunități mai incluzive și respectuoase.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Supereroilor
Iepurașul de Paște susține Asociația Supereroilor!
Asociația Supereroilor oferă gratuit cursuri de IT pentru peste 30 de copii cu dizabilități din București. Cu apropierea sărbătorii Paștelui, vă invităm să vă alăturați Iepurașului de Paște în sprijinul nostru pentru acest program educațional gratuit.
Asociația Supereroilor
Crăciun la Asociația Supereroilor!
Asociația Supereroilor oferă gratuit cursuri de IT pentru peste 30 de copii cu dizabilități din București. Ne dorim să organizăm o petrecere surpriză la sala de curs și să le oferim cadouri de Crăciun.

Evenimente fundraising

Iepurașul de Paște susține Asociația Supereroilor! @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Crăciun la Asociația Supereroilor! @ Moș Crăciun Galantom ~ 2023

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Ziua mea împreunǎ cu Asociația Supereroilor

#NuExistaNuSePoate De un an acesta este motto-ul pe care îl aud repetat și mi-l repet la nevoie. :) Proiectul Asociația Supereroilor a luat naștere ac...

70% Complete
Crăciun la Asociația Supereroilor!

În această perioadă de sărbători, dorim să aducem o rază de bucurie în viețile copiilor care participă la cursurile noastre prin crearea unei atmosfer...

100% Complete
Vezi toate paginile2