Asociatia umanitară Victoria Maria

Asociatia umanitară Victoria Maria

Misiunea noastră

Asociatia Umanitară Victoria Maria este o organizație non-profit fondata in 2017, cu scopul de a o ajuta pe Victoria, o fetita de 11 ani, în lupta cu tetrapareza spastică. După nașterea prematură, aceasta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, chiar și cu câteva operații. De la un an, aceasta are nevoie constant de recuperare și mai multe proceduri precum: kinetoterapie, hiperbară, terapie vojta, logopedie, TheraSuit, psihoterapie și nu numai. Recuperarea ei este foarte costisitoare, iar parintii nu o pot sustine decât într-o mică parte.

Orice zi în care Victoria face terapie este o șansă în plus pentru a se putea bucura de o viață mai bună. În acest moment, este imobilizată într-un scaun cu rotile, dar are șansa de a face progrese cu ajutorul terapiilor, începând să meargă în patrupedie de la vârsta de 7 ani.

Asociatia se ocupa cu strangerea fondurilor pentru diverse echipamente speciale pentru copiii cu dizabilitati de care Victoria are mare nevoie. În prezent, Asociatia intentioneaza sa stranga fonduri pentru o viitoare interventie pe care aceasta trebuie sa o faca, dat fiind faptul ca i s-au scurtat tendoanele, iar recuperarea este mult ingreunata din aceasta cauza.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia umanitară Victoria Maria
VICTORIA ARE NEVOIE DE O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ!
Victoria, o fetiță diagnosticată cu tetrapareză spastică, are nevoie de o intervenție chirurgicală (Miotenofasciotomiae) în Germania. Costul acesteia este enorm, depășind cu mult puterile financiare ale părinților. Avem mare nevoie de sprijinul vostru!
Asociatia umanitară Victoria Maria
AJUT-O PE VICTORIA SĂ MEARGĂ!
Victoria, o fetiță de 11 ani, diagnosticată cu tetrapareză spastică, are nevoie de terapii extrem de costisitoare pentru a se recupera: kinetoterapie, logopedie, TheraSuit, terapia hiperabară cu oxigen și nu numai.

Evenimente fundraising

VICTORIA ARE NEVOIE DE O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ! @ Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

VICTORIA ARE NEVOIE DE O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ! @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2023
Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză,
Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

SĂ O AJUTĂM PE VICTORIA SĂ MEARGĂ!

DOAR ÎMPREUNĂ ÎI PUTEM OFERI VICTORIEI ȘANSA LA O VIAȚĂ MAI BUNĂ! Această intervenție este cel mai important pas pentru a-și putea relua în mod eficie...

100% Complete
Vezi toate paginile1