EduActiv - Nevoi din lumea copiilor

EduActiv - Nevoi din lumea copiilor

Misiunea noastră

Asociația EduActiv – Nevoi din lumea copiilor are la bază un grup de inițiativă ce urmărește să aducă îmbunătățiri în mediile vulnerabile, acolo unde nevoile cotidiene sunt prioritare si nu fac loc educației, calității sănătății sau viselor împlinite.

Din cauza nivelului de sărăcie, copii din aceste medii se izbesc în fiecare zi de lipsuri pe care părinții nu le pot acoperi, iar drumul lor devine din ce în ce mai greu de la o zi la alta.

Astfel, asociația Eduactiv – Nevoi din lumea copiilor își propune să fie alături de copiii și tinerii expuși marginalizării, aflați în risc de sărăcie, cu situații medicale speciale și de familiile lor.

[ Show more ]

Proiecte

EduActiv - Nevoi din lumea copiilor
Un ghiozdan pregătit pentru un copil fericit!
👣📚🎒 Începem școala împreună, alături de 40 de copii din împrejurimile Brașovului, pentru care a avea un ghiozdan nou și rechizitele potrivite, sunt în fiecare an dorințe greu de îndeplinit.

Evenimente fundraising

Un ghiozdan pregătit pentru un copil fericit! @ Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Un ghiozdan pregătit pentru un copil fericit! @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Pasiune și misiune - dedicate copiilor din medii vulnerabile

Dragi prieteni și susținători ai faptelor bune, din perioada facultății sunt alături de diverse proiecte care susțin educația și sănătatea copiilor di...

2.0666666666667% Complete
Vezi toate paginile1