A.N.M.R.F. "Louis Pasteur"-Club Voltin Brăila

A.N.M.R.F. "Louis Pasteur"-Club Voltin Brăila

Misiunea noastră

Ajută ca să ajutăm mai departe!

Donațiile tale vor aduce bucurie persoanelor cu nevoi.

ANMRF Louis Pasteur - Club Voltin este o organizație non-guvernamentală activă și implicată în spijinul și ajutorul persoanelor aflate în risc de excludere socială, a persoanelor și familiilor cu posibilități materiale reduse, a persoanelor cu dizabilități cu afecțiuni grave și foarte grave.

Cu o echipă formată din voluntari din mai multe țări și din comunitatea braileană, mentori, coordonatori de voluntari și traineri, ANMRF este implicată cu statut de permanență în comunitatea locală în activități social-culturale, de informare-perfecționare și dezvolare personală, activități social-filantropice de donații familiilor cu posibilități materiale reduse. Și, câteodată, și cei care ajută au nevoie de ajutor. Iar acum este un context în care avem nevoie și noi de spriijin financiar pentru a ajuta mai departe.

Ajută și tu, donează voluntar căci orice sumă contează.

Ajută ca să ajutăm cât mai mulți semeni aflați în nevoi.

Cu mulțumiri anticipate, echipa Voltin.

[ Show more ]

Proiecte

A.N.M.R.F. "Louis Pasteur"-Club Voltin Brăila
Dăruiește un zâmbet!
Dăruiește o bucurie!

Evenimente fundraising

Dăruiește un zâmbet! @ Moș Crăciun Galantom ~ 2023

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Sunt Moș Crăciun Galantom

Fii alături de noi,  Fii ajutorul lui Moș Craciun, Dăruiește o bucurie! Dăruiește un zâmbet! Ajută-ne ca să ajutăm mai departe! Ajută-ne ca să ajutăm...

0.6% Complete
Vezi toate paginile3