Drag De Bine

Drag De Bine

Misiunea noastră

O comunitate nu este nici mai mult nici mai puțin decât oamenii din care e alcătuită. Pentru că prezentul scrie viitorul, prin Drag De Bine intervenim astăzi în viețile copiilor vulnerabili din medii rurale și le oferim instrumentele necesare ca, în timp, să se dezvolte din punct de vedere educațional, social, emoțional.

Cu atenție le nevoile copiilor și în colaborare cu familiile și profesorii lor, voluntarii asociației noastre lucrează cu elevi între 7-12 ani, iar printre activitățile desfășurate în beneficiul lor se numără: sprijin online pentru teme săptămânal, organizarea de excursii, asigurarea rechizitelor și materialelor necesare pentru școală, campanii de consultații oftalmologice, amenajarea de spații pentru copiii cu cerințe educative speciale.  

Copiii nevoiași de astăzi pot fi adulții educați din viitor, care să contribuie la dezvoltarea societății și, pornind de la ce sunt ei deja, de la pasiunile și talentele lor, să ajungă să crească astfel încât să își aleagă o meserie pe care să o facă cu drag și care să le ofere o viață bună - pentru ei, familiile lor și comunitatea din care vor face parte.

O lume mai blândă și mai frumoasă pentru copii nu se construiește peste noapte, ci puțin câte puțin – cu fiecare întâlnire în care a învățat ceva și s-a simțit ascultat, văzut, înțeles, acceptat și îndrăgit, cu fiecare zâmbet pe față atunci când s-a simțit important. Vă invităm să facem fapte bune împreună, de dragul binelui!

[ Show more ]

Proiecte

Drag De Bine
Un an de bucurii: 12 călătorii ale speranței pentru copiii vulnerabili din mediile rurale
Vrei să ducem tradiționalul dar de Crăciun la nivelul următor și să oferim ceva și mai magic? Timp de un an, vom da cadou în fiecare lună câte o excursie copiilor vulnerabili din mediile rurale!

Evenimente fundraising

Un an de bucurii: 12 călătorii ale speranței pentru copiii vulnerabili din mediile rurale @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Un an de bucurii: 12 călătorii ale speranței pentru copiii vulnerabili din mediile rurale @ Moș Crăciun Galantom ~ 2023

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea de 14 ani: 3 călătorii pentru copiii vulnerabili din mediile rurale din județul Sibiu

Cei care pun în mișcare asociația Drag de bine au ajutat peste 100 de copii din mediul rural să își facă lecțiile, peste 200 să primească și ei cadour...

100% Complete
Oferă de Crăciun un cadou pentru un an întreg!

Timp de un an, împreună vom da cadou în fiecare lună câte o excursie copiilor vulnerabili din mediile rurale! Copiii vulnerabili din mediile rurale au...

4.1666666666667% Complete
Vezi toate paginile2