Asociatia The Change Projects

Asociatia The Change Projects

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să inspirăm și să susținem oamenii în crearea de schimbări pozitive în lume. Prin programele și inițiativele noastre, ne străduim să avem un impact durabil asupra vieților celor cu care interacționăm, încurajându-i să devină adevărate modele în societate și să declanșeze "efectul fluture" în deceniile viitoare.

Ne ghidăm după următoarele principii:

Responsabilizare: Susținem oamenii să descopere în ei puterea de a genera schimbări pozitive în lume.

Lucrul în echipă: Colaborăm cu comunitatea, beneficiarii și partenerii noștri pentru a produce schimbări.

Incluziune: Creăm un mediu incluziv în care toți sunt bineveniți, respectați și apreciați.

Responsabilitate: Suntem transparenți și responsabili în acțiunile și deciziile noastre, asigurându-ne că utilizăm eficient resursele pentru a face o diferență pozitivă în lume.

Perseverență: Învățăm continuu din experiențele noastre, ne adaptăm la noi provocări și rămânem concentrați asupra misiunii noastre. Perseverența este cheia pentru atingerea misiunii noastre.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia The Change Projects
Butterfly Effect
Proiectul "Butterfly Effect" sprijină elevii din medii defavorizate să-și atingă potențialul. Oferim ședințe de meditații, sesiuni de terapie, cursuri de dezvoltare personală și talente, activități de voluntariat și implicare in comunitate.

Evenimente fundraising

Butterfly Effect @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2024

 

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.


Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

Butterfly Effect @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Alerg pentru a sustine educatia copiilor din medii defavorizate

Îmi place sportul și iubesc să alerg. Pe 24 martie, voi alerga pentru o cauză dragă mie, alături de Asociația The Change și proiectul Butterfly Effect...

25% Complete
Vezi toate paginile1