Fundatia Siddhartha

Fundatia Siddhartha

Misiunea noastră

Misiunea Sanctuarului Nima este de a oferi un spatiu sigur si toate premisele unei vieti fericite pentru putinele (din punct de vedere statistic) animale din cele mai exploatate si abuzate specii (vacute, purcelusi, oite,  caprite, caluti, magarusi, gainuse,  ratuste, gaste, etc) salvate de la exploatare sau abator, dar si de a educa publicul in sensul respectului pentru orice viata, indiferent de specie.

Facem asta zilnic, oferind cea mai buna ingrijire posibila,  adaptata nevoilor individuale, fiecarui animal care paseste pe portile sanctuarului,  observandu-i, recunoscandu-i si prezentandu-i public personalitatea unica, evolutia de-a lungul timpului si  transformarea dintr-un suflet traumatizat si oprimat intr-unul puternic, independent si fericit.

Munca noastra,  precum si toate detaliile financiare ale functionarii sanctuarului sunt prezentate in mod transparent, intr-un raport lunar publicat, inca de la  infiintare,  initial pe grupul restrans al donatorilor, iar ulterior pe plaforma Patreon, impreuna cu  toate documentele justificative.

Sanctuarul este in permanenta deschis vizitelor,  conform programului publicat pe  website, pentru a da posibilitatea publicului sa cunoasca si sa relationeze cu aceste animale, cu nimic diferite fata de cele pe care le consideram companioni si le  ocrotim.

In prezent, sanctuarul are 4 locatii, pe 15 hectare proprietate a Fundatiei Siddhartha, adaposteste 130 de animale din 11 specii si este deservit de 10 ingrijitori salariati si voluntari.

[ Show more ]

Proiecte

Fundatia Siddhartha
Hrana pentru 130 de suflete mari
130 de animăluțe din 11 specii (majoritatea văcuțe și purceluși) trăiesc în Sanctuarul Nima, iar hrana lor de bază, fără de care nu pot supraviețui, costă 1000 lei/ zilnic.

Evenimente fundraising

Hrana pentru 130 de suflete mari @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1