AGENT GREEN

AGENT GREEN

SALVEAZĂ PĂDURILE PRIMARE ȘI SECULARE

Status: Fundraising

Obiectivul proiectului Salvați pădurile primare și seculare / SAVE PARADISE FORESTS este protecția strictă și imediată a ultimelor zone întinse de sălbăticie pură, ultimele din Europa cu excepția Scandinaviei: 10% dintre pădurile României, conform și recomandărilor Strategiei europene pentru biodiversitate din 2020. 

Pădurile primare și seculare leagă̆ trecutul de viitor, sunt o enciclopedie vie de informații ecologice din care vom avea mereu de învățat. Cu toate acestea, aceste locuri de o frumusețe și importanță de neînlocuit devin din ce în ce mai rare în lume. Apetitul crescut al oamenilor distruge progresiv barieră care proteja odată aceste păduri și le ținea departe mașinăriile care le culcă la pămănt.

[ Show more ]

200 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vai de poveste pe care nici nu îndrăzneam să le pătrundem, munți impunători, inaccesibili, adevărate oaze de sălbăticie pierd în fiecare zi lupta în făța comercializării naturii.

Protejarea pă̆durilor primare și seculare este esențială̆ pentru viitorul nostru comun.


Mai avem, estimativ, cel puțin jumătate de milion de hectare de păduri seculare și primare, locuri unice în lume, care nu beneficiază în acest moment de nicio protecție. 

Investigăm, expunem, propunem schimbări legistlative, lucrăm cu autoritățile, sesizăm în instanță, educăm publicul, implicăm comunitatea națională și internațională de ONGuri, societatea civilă – facem tot posibilul să salvăm de la tăiere aceste locuri magice, adevate laboratoare științifice, pe care suntem datori să le conservăm pentru binele planetei și al generației următoare. 

Avem nevoie de 25 000 de lei pentru proiectul Salvați pădurile primare și seculare/ Save Paradise Forests. Folosim banii pentru investigatii, deplasari pentru activitati de lobby si reportaje media, campanii de informare si actiune, mobilizarea societatii civile si cpntinuarea presiunii pe autoritati pentru a proteja cele mai valoroase paduri din România. Dacă și tu iubești natură pură și crezi că trebuie să conservăm pădurile minunate ale României, dă-ne un semn! 

Îți mulțumim pentru că îți pasă!