Asociația pentru Valori în Educație

Asociația pentru Valori în Educație

Susține un director de școală în Academia de Leadership și Management Școlar!

Status: Fundraising

Academia de Leadership și Management Școlar este primul program de dezvoltare și creștere a abilităților de leadership și management creat special pentru directorii de școli și grădinițe, care vor să îmbunătățească rezultatele educaționale din instituțiile lor.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

9,800 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Academia de Leadership și Management Școlar este programul de dezvoltare a abilităților de leadership si management dedicat directorilor de școli și grădinițe care vor să îmbunătățească rezultatele instituției pe care o conduc.

Când vorbim de rezultate ne referim la reducerea abandonului școlar, rata de promovabilitate a elevilor, atragere de fonduri pentru dotari specifice, participare școlară a elevilor și profesorilor si starea lor de bine, plus multe alte paliere de dezvoltare.

Bursa va acoperi integral, pe o perioadă de 18 luni, participarea directorilor la cursuri alături de traineri din business și experți internaționali, cu care lucrează direct și aplicat pentru dezvoltarea de proiecte și strategii noi, adaptate nevoilor din școală.

95% dintre directori încep să facă schimbări în școlile lor în primele 3 luni de la intrarea în program, iar dupa 18 luni de program, ajung la rezultate de genul ‘La prima sesiune a Bacalaureatului am reușit să creștem procentul de promovabilitate de la 0% în 2019 la 42% în 2020’ - Cristiana Bitică, Liceul Tehnologic Căpitan Nicolae Pleșoianu, Râmnicu Vâlcea.